Ağlama Anne tehlikeli sularda yüzüyor her şey tepetaklak olabilir

ATV'nin yeni başlayan dizisi Ağlama Anne, dün akşam 5. bölümüyle ekranlara geldi. Başladığı günden beri stabil ilerleyen dizi reytinglerde zorlanmaya başladı.

Ağlama Anne tehlikeli sularda yüzüyor her şey tepetaklak olabilir
Yayın Tarihi: 5.11.2018 13:11:00

ATV'nin diziler konusunda oldukça başarılı olduğu son yıllarda birçok iyi proje ekranlara geldi.

Geçtiğimiz yıl başlayan Sen Anlat Karadeniz'le bu yıl da Bir Zamanlar Çukurova'yla büyük bir çıkış yakalayan ATV, Ağlama Anne adlı yeni projesinden de çok ümitliydi.

Pazar akşamları ekranlara gelen Ağlama Anne, ortalama bir başarı yakalamış ve aynı dönemde başlayan rakiplerine göre daha başarılı olmuştu. Fakat dünkü bölümde bu başarı biraz sarsıldı ve dizi düşüşe geçti.


Başrollerini Birce Akalay, Özlem Yılmaz ve Cansel Elçin'in paylaştığı dizi, dram yüklü hikayesiyle oldukça beğenilmişti.

Dizi 4 Kasım reytinglerinde , Total grubunda 3.75 reyting alarak 10. sırada yer aldı. Fakat geçtiğimiz haftalarda Ağlama Anne'nin total reytingleri 4 bandının üzerinde geliyordu.

AB grubunda ise 3.45 reyting alan Ağlama Anne 8. sırada yer aldı. AB grubunda yükseliş gösteren dizinin total grubundaki düşüşü ise Ağlama Anne için tehlike çanlarının çaldığını gösteriyor.

Önümüzdeki bölümlerde neler olacağını, dizinin yeniden yükselişe geçip geçemeyeceğini hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR