Ahmet Selçuk İlkan Plak Çıkartacak

Büyükçekmece Belediyesi 2. Kitap Günleri’nde Plak Ve Ben’in standına gelen Ahmet Selçuk İlkan ve Suat Suna hayranlarının yoğun sevgi gösterisiyle karşılaştı. Usta şair, sanat hayatında yine bir ilke imza atmak istediğini söyledi.

Ahmet Selçuk İlkan Plak Çıkartacak
Yayın Tarihi: 3.09.2018 11:55:00

Büyükçekmece Belediyesi’nin bu yıl 2’ncisini düzenlediği Kitap Günleri’nde Plak Ve Ben’in standına konuk olan ölümsüz şarkıların efsanevi şairi Ahmet Selçuk İlkan ve Suat Suna sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı

Türkiye’de ilkleri gerçekleştiren usta şair, yayımladığı tüm albümleri plak olarak da çıkartmak istediğini açıkladı. Etkinlikte Plak Ve Ben’in patronu Nejat Pakyüz ile müzik üzerine sohbet eden İlkan, ezber bozmayı sevdiğini söyledi.


Plak çıkartarak öncü olacak



‘Ayrılıkların Şairi’ İlkan, “Bugüne kadar albüm yaparak melodili şiir akımının öncüsü oldum. Ardından bu şarkılı şiirler ekolünü, radyolara, TV’lere, sahnelere ve meydanlara taşıdım. Bu projeler o kadar çok sevildi ki peşimden onlarca şiir yorumcusu bu kervana takıldı. Şimdi de plak çıkartarak yine kitlelere öncü olmak beni çok heyecanlandırıyor. Bundan da gurur duyuyorum” diyerek duygularını dile getirdi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR