AirPods 2'nin Özellikleri?

Apple'ın kablosuz kulaklıklığı AirPods tasarım sebebi ile kullanıcıları tereddütte düşürse de, büyük başarılara imza attı. Anlaşılan o ki bir sonraki nesil versiyonu olacak olan AirPods 2 ile bizleri şaşırtmayı hedefliyor.

AirPods 2'nin Özellikleri?
Yayın Tarihi: 7.03.2018 15:40:00

Yeni AirPods 2'nin Özellikleri

ABD Patent ve Ticari Markalar Ofisi kaynaklı ortaya çıkarılan yeni Apple patent dosyasıyla beraber, yeni ve gelişmiş kablosuz kulaklık AirPods 2’nin özellikleri de gözler önüne serilmiş oldu.  




Ele geçirilen patent dosyasıyla beraber ortaya çıkan özellikler arasından bir tanesi çok dikkat çekti. Zaten çok iyi olan AirPods deneyimini çok daya iyi bir hale getirecek olan bu yeni özelliğe “Ses maskeleme” adı verilecek.



Bu Özellik kısaca anlatırsak, doğa sesleri odaklı dinlendirici bir müzik dinliyormuş gibi olacaksınız. Yeni AirPods 2 bu müziği analiz ederek, çevrenizde bulunan kuş sesleri gibi ve benzeri müzik deneyimini iyileştirmeye yardımcı olacak seslerin geçişine izin verecek, diğer sesleri ise engelleyecek. Dolayısıyla sizin müzikten aldığınız deneyim en üst noktaya taşınmış olacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR