Akademisyen ile Çiftçinin İşsizlik Tartışması olay oldu Öğretim üyesi çiftçi fikir tartışması kim haklı?

Ordu'da Akademisyen ile çiftçinin fikir tartışması sosyal medyayı salladı. Öğretim üyesi olduğu öğrenilen bir vatandaşın işsizlik konusunda röportaj verdiği sırada yoldan geçen ve çiftçi olduğunu söyleyen bir vatandaş da olaya dahil olunca ikili arasında fikir münakaşası yaşandı. Sizce kim haklı?

Akademisyen ile Çiftçinin İşsizlik Tartışması olay oldu Öğretim üyesi çiftçi fikir tartışması kim haklı?
Yayın Tarihi: 13.07.2019 00:12:00

Akademisyen olduğu öğrenilen bir vatandaş ile yoldan geçen bir çiftçi arasında "İşsizlik" üzerinden fikir tartışması yaşandı. Yol TV muhabiri ile röportaj yapan bir vatandaş, Türkiye'deki işsizlik sorununa ilişkin soruya "Türkiye'de işsizlik sorunu yok, iş beğenmeme sorunu var. O kadar tarıma destek veriliyor, o kadar tarla boş, gençler çalışmıyor." yanıtını verince yoldan geçen bir çiftçi bu sözlere tepki göstererek, kendisinin de çiftçi olduğunu ve Devletin her gence iş bulmak zorunda olduğunu, gençlerin tarlalarda çalışmak zorunda olmadığını savundu.

Söz konusu tartışmada, iki tarafta fikirlerini karşılıklı savundular. Sonradan, akademisyen olduğu öğrenilen kişi, çiftçiye cebindeki cep telefonunu göstermesini istedi. Çiftçi, cep telefonunu çıkararak gösterdi ve kendisinin, çiftçilikle yıllardır uğraştığını ancak yeterince kazanamadığını söyledi.

ÇİFTÇİ-AKADEMİSYEN TARTIŞMASI SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Çiftçi ile akademisyen arasında geçen fikir münakaşası sosyal medyada bir anda gündem oldu. Ekşisözlük ve birçok platformda Çiftçi ile Akademisyen arasındaki fikir münakaşası yorumlanmaya başladı. Tartışmaya giren iki vatandaş için de haklı olduğu yorumları yapıldı. Peki sizce kim haklı?



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR