Akbank konut kredisi faizleri indirdi! Konut kredisi en ucuz hangi bankada

Akban Konut kredisi faiz oranını %1,49'a düşürdü. Ev sahibi olmak isteyenler, konut kredilerini araştırmaya başladı. Ev almak için en ucuz en uygun konut kredisi hangi bankada? Akbank, Garanti, Ziraat, Yapıkredi ve diğer bankalarda konut kredisi faiz oranları kaç? Sizler için hazırladık...

Akbank konut kredisi faizleri indirdi! Konut kredisi en ucuz hangi bankada
Yayın Tarihi: 23.07.2019 12:15:00

Konut kredisi faizleri düşmeye devam ediyor! Son olarak Akbank, konut kredisinde faizi %1,49'a düşürdü. Ev sahibi olmak isteyenlerin kullandığı konut kredisinde faizler daha da düşecek mi? Bankalarda konut kredisi faiz oranları kaç? En uygun, en ucuz konut kredisi hangi bankadan alınır? Sizler için araştırdık...

AKBANK KONUT KREDİSİ FAİZLERİNİ İNDİRDİ! AKBANK KONUT KREDİSİ %1,49'A DÜŞTÜ 

Akbank, konut kredisinde 5-10 yıllık vade seçenekleriyle faiz oranlarını %1,49'a düşürdü. Bankaların konut kredisi faiz oranlarını düşürmesi tüm hızıyla sürerken, Akbank bir adım attı ve konut kredisi faiz oranını %1,49'a düşürdü. İlerleyen günlerde Merkez Bankası PPK Toplantısından da faiz indirimi kararı beklenirken Akbank'tan gelen konut kredisinde faiz indirimi kararı, ev alacakları sevindirdi. 

Akbank'ta son olarak konut kredisi faiz oranları 1,69'dan 1,65'e indirilmişti. Akbank, aldığı kararla Konut kredisi faiz oranını %1,65'ten 1,49'a düşürdü. 


EN UYGUN EN UCUZ KONUT KREDİSİ HANGİ BANKADA?

Vakıfbank'ta Konut kredisi faiz oranı %1,49
Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı %1,50
Akbank Konut kredisi faiz oranı %1,49
Halkbank konut kredisi faiz oranı %1,53
ING konut kredisi faiz oranı %1,54
TEB konut kredisi faiz oranı %1,55

Şuan için en avantajlı Konut kredisi çekilecek bankalar Vakıfbank, Akbank ve Ziraat Bankası olarak göze çarpıyor. 5 ila 10 yıl vade seçeneğiyle 120 aya kadar %1,49 faiz oranıyla konut kredisi çekerek ev sahibi olmak mümkün hale geliyor. 

İlerleyen günlerde yapılacak Merkez Bankası toplantısında faiz indirimi yönünde bir karar çıkması durumunda konut kredisi faiz oranlarının ilerleyen dönemde daha da düşebileceği öngörülüyor. Öte yandan konut kredisinde %0,98 faiz kampanyasının tekrar gündeme gelip gelmeyeceği de merak ediliyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR