Alex de Souza: Kim Başkan Olursa Olsun Dönmek İstemiyorum

Sarı-lacivertlilerin efsanesi Alex de Souza, Storia kullanıcılarının sorularını yanıtladı. Alex, birbirinden çarpıcı cevapler verdi.

Alex de Souza: Kim Başkan Olursa Olsun Dönmek İstemiyorum
Yayın Tarihi: 27.10.2017 12:33:00

Alex de Souza, Fenerbahçe'de oynarken kendisi için en değerli olan golün 2010-2011 sezonunda Galatasaray'a karşı attığı gol olduğunu söyledi.

Alex, Fenerbahçe Başkanı olarak Ali Koç'u mu yoksa Aziz Yıldırım'ı mı tercih edersiniz sorularına: “Hayır, hiç kimseyi desteklemem. Aziz Yıldırım uzun süredir başkan ve kulüp için harika şeyler yaptı. Ali Koç ise Aziz Yıldırım´la çalıştı. Kim kazanacak? Benim için küçük bir mesele.” yanıtını verdi.

DÖNMEK İSTEMİYORUM 

Yıldız isim, eğer Ali Koç başkan olursa kulüpte liderlik ya da yöneticilik pozisyonları düşünür müsün sorusuna ise “Hayır, hiçbir şey düşünmem. Ne olursa olsun; Ali Koç kazansın ya da Aziz Yıldırım devam etsin, gelmek istemiyorum” yanıtını verdi.


En sevdiği Türk sanatçıların Sezen Aksu ve Tarkan olduğunu söyleyen Alex, “Ne zaman Türkiye'yi düşünsem aklıma ilk gelen tablo Kadıköy'de oynanan maçlardır. Hiç bu kadar güzel bir atmosfer görmedim” dedi.

Alex, “Galatasaray veya Beşiktaş forması giymeyi düşündün mü?” sorusuna “Hayır, asla… Galatasaray'a da Beşiktaş'a da çok saygı duyuyorum. Ama Türkiye'de benim hikâyem sadece Fenerbahçe'dir” ifadesini kullandı.

Kariyerimdeki en güzel gol Palmeiras ve Sao Paulo karşılaşmasındaydı" diyen yıldız, Fenerbahçe´de çok gol attım. Ama Kayseri Erciyesspor´u 6-0 yendiğimiz gün attığım 6’ncı golün en havalı gol olduğunu düşünüyorum açıklamasını yaptı.

Brezilyalı yıldız isim, Fenerbahçe senin için en anlam ifade ediyor sorusuna ise;
"Çok fazla şey… Kısaca anlatmak zor. Kızım Türkiye'de doğdu. Büyük olan ise 3 aylıkken Türkiye'ye geldi. 20 yıl futbol oynadım. Bunun 8,5 yılında Fenerbahçe forması giydim. Bu yüzden kulübe de insanlara da çok güçlü hislerim var. Çünkü bana hep çok güzel davrandılar. Kötü bir anı hatırlamıyorum. Kısa ömürlü oldu ama bana ve aileme harika davranıldı."

Alex kendisine yöneltilen sahaya girdiğinde neden 3 kere zıplıyorsun sorusuna ise Batıl inançlıyım. yanıtını verdi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR