Alex: Yaptığım Doğru Değildi

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Alex de Souza, Aykut Kocaman ile yaşadığı gerilimin ardından Twitter'da "Beni oynatmamasının nedeni kıskançlık" yorumuyla ilgili "Yaptığım doğru değildi." dedi.

Alex: Yaptığım Doğru Değildi
Yayın Tarihi: 21.03.2018 13:53:00

Hatırlanacağa üzere, 2012 yılında Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Spartak Moskova karşısında alınan 2-1'lik yenilgi sonrasında, Alex Twitter'da bir açıklama yapmıştı. 

Alex, Twitter'da bir taraftarın, "Aykut Kocaman seni neden yedek bırakıyor?" sorusuna, "Bir gün sana anlatırım. Tek kelimeyle açıklamak gerekirse kıskançlık! Neden beni yedeğe çekti anlamadım. Zamanla hikayenin tamamını sana anlatırım." şeklinde yanıt vermesi olay yaratmıştı. Alex her ne kadar attığı bu tweet'i silmiş olsa da, Brezilyalı yıldız ile yollar sezonun ortasında ayrılmıştı.



Alex o dönemle ilgili itirafta bulunarak, "O dönem Süper Kupa maçında ilk ll'de oynamıştım. Aykut Kocaman, Spartak Moskova maçında da Süper Kupa'da oynayan ll'in sahaya çıkacağını söyledi. Daha sonra kendimi kadroda göremeyince bu konuyu sosyal medyaya taşıdım. İçeride kalması gereken şeyleri dışarı taşımış oldum. Bu yaptığım doğru değildi. O dönem sosyal medyayı kullanımımda yanlışlar yaptım. Şu anda bunu söyleyebilirim. Ayrıca o dönemde takım içindeki konumuma (kaptanlık) baktığımda o şekilde davranmamalıydım. Daha sorumlu davranabilirdim" diye konuştu. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR