Aleyna Dalveren kimdir? Kaç yaşında? Nasıl ünlü oldu

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Aleyna Dalveren bugün Kanal D'nin 2. Sayfa programına konuk oldu. Giden gider şarkısını söyleyerek stüdyoya giriş yapan Aleyna Dalveren'in yeni imajı ise herkesi şoke etti. Peki Aleyna Dalveren kimdir? Kaç yaşında? Nasıl ünlü oldu? İşte detaylar...

Aleyna Dalveren kimdir? Kaç yaşında? Nasıl ünlü oldu
Yayın Tarihi: 18.09.2019 11:54:00

Aleyna Dalveren kimdir? Kaç yaşında? Nasıl ünlü oldu? her yerde aranıyor. Bugün Kanal D'nin 2. Sayfa programına konuk olan Aleyna Dalveren değişen imajıyla herkesi şoke etti. Sapsarı olan saçlarını daha doğal renge döndüren kaşlarını da kalınlaştıran genç şarkıcı izleyenleri şaşkına çevirdi. Haliyle Aleyna Dalveren nasıl şöhret oldu? çok merak edildi. 



ALEYNA DALVEREN KİM?

1994 doğumlu olan Aleyna Dalveren, İstanbul'da doğup büyüdü. Nişantaşı Üniversitesi'nde Sinema ve Televizyon Bölümü'nde okuyan Aleyna, Bugün Ne Giysem yarışmasıyla televizyon dünyasına adım attı. Ardından bir yatak firmasının reklamında oynayan ve akabinde  Arka Sokaklar ve Umutsuz Ev Kadınları dizilerinde rol alan Dalveren, sonrasında müzik dünyasına adım attı.

2014 yılında ‘Hastam Çok', ‘Havam Yerinde' adlı şarkılarıyla müzik piyasasına adım atan Aleyna şimdilerde de "Giden Gider" şarkısıyla gündemde...




YENİ İMAJI ŞAŞIRTTI

Gri sarı saçlarını kahverengiye boyatan ve kaşlarını da gürleştiren Aleyna Dalveren, Ümre'ye gittikten sonra daha doğal olma kararı aldığını, artık hanım hanımcık olacağını söyledi. 

ECE SEÇKİN'E YAKIŞTIRMADIM

Geçtiğimiz günlerde Ece Seçkin'in nişanlısının Porsche marka otomobil hediyesini "Allah herkese 1.50 şansı versin" diyerek paylaşmasını doğru bulmayan Aleyna, kendisine yakıştırmadım diyerek ünlü şarkıcıya gönderme yaptı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR