Aleyna Tilki Loft Reklam Filminde direk dansı yaptı!

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, yine ses getirdi. Aleyna Tilki, son reklam filminde Loft için kamera karşısına geçti. Aleyna Tilki, reklamda yaptığı direk dansı reklamın önüne geçmeyi başardı.

Aleyna Tilki Loft Reklam Filminde direk dansı yaptı!
Yayın Tarihi: 13.10.2018 00:28:00

Her yaptığı olay, her işi ses getiren şarkıcı Aleyna Tilki yeni reklam filminde yaptığı direk dansı reklamın önüne geçti. Aleyna Tilki çok konuşulacak reklam filminde direk dansı yaptı.

Dipsiz Kuyum şarkısıyla şu sıralar ortalığı yakıp yıkan Tilki, Emrah Karadumanla yapmış olduğu işlerle popülerliğini artırıyor. Aleyna tilki Loft reklamından 1 milyon TL kazandığı iddia ediliyor. Ancak Tilki'nin direk dansı reklamın önüne geçmeyi başardı. Kot pantulonla direk dansı yapan Tilki büyük ses getirdi.

Aleyna Tilki Direk Dansı!


Aleyna tilki Loft için duygusal bir de paylaşımda bulundu. Aleyna Tilki "4 yaşında sahneye çıktığım ilk gün jean pantolonla çıktım. 16 yaşımda ilk klibimi bir jean,bir tshirtle çektim. Şimdi de Loft bir jean pantolonun ötesine geçip harika bir koleksiyon yapınca,kotla pole dans yapmak imkansız dediler ben de enlerimden öteye geçtim.Bir jean,bir tshirtle neler başarılabilir? Artık biliyorsunuz... Loft’la biz çok yakıştık! Teşekkürler LOFT! " diyerek reklam filmini tanıttı.

Televizyonda da gösterilen reklam filminde kot pantolonla direk dansı büyük ses getirdi. 

Tilki'nin bu reklamdan alacağı 1 milyon TL henüz doğrulanmadı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR