Aleyna Tilki'nin 13 Yaşındaki Rakibi: Alper Erözer

En bilindik isimleriyle Justin Bieber, Selena Gomez gibi yurt dışında şöhreti genç yaşta yakalama furyası Türkiye'de oldukça tepki çeken ve eleştirilere maruz kalan Aleyna Tilki'den sonra sıra Alper Erözer'de. Bakalım 13 yaşındaki genç yetenek çıktığı yolculukta nelerle karşılaşacak...

Aleyna Tilki'nin 13 Yaşındaki Rakibi: Alper Erözer
Yayın Tarihi: 6.02.2018 15:43:00

Albümündeki ilk çıkış şarkısı olan Enerji'nin video klibinin çekimini gerçekleştiren Alper Erözer, merakla beklenen ‘’Hey World’’ albümü ile 26 Ocak 2018 tarihinde tüm dijital müzik platformlarda yerini aldı.Babası Cenk Erözer ile beraber yazdığı şarkıları seslendiren genç isim, Suat Aydoğan imzasıyla 9 şarkılık ilk albümünü piyasaya sürdü. 

Öte yandan Alper Erözer için sosyal medyada Türkiye'nin Justin Bieber'ı yorumları da yapılıyor. Justin Bieber da ünlü olduğunda 13 yaşındaydı.  2007'nin sonlarında, 13 yaşındayken, Justin Bieber bir yerel şarkı yarışması için Ne-Yo'nun "So Sick" şarkısını söyledi ve ikinci geldi.

Annesi Pattie Mallette, arkadaşları ve ailesinin görmesi için YouTube'a oğlunun performansının videosunu koydu. Siteye Justin Bieber'ın değişik R&B şarkılarını söylediği videoları koymaya devam etti ve Justin Bieber'ın sitedeki popülerliği arttıkça arttı.

I Think I Love You şarkısıyla Youtube'da yaklaşık 1.5 milyon izlenme alan Alper, Türkiye'nin en genç yeteneklerinden biri olarak piyasalardaki yerini aldı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR