Ali Alta Moda Erkek Koleksiyonu

Moda sektörünün önde gelen dünya markaları ve 'haute couture' kültürünü 1975 yılında ilk kez İstanbullu stil sahibi moda severler ile buluşturan 'Ali Alta Moda', erkek koleksiyonu ile de fark yaratıyor.

Ali Alta Moda Erkek Koleksiyonu
Yayın Tarihi: 28.06.2018 13:15:00

Bir dönem modaseverlerin, ünlü sanatçı ve sporcuların en gözde alışveriş adresi olan 'Ali Alta Moda', beyleri, gençlik yıllarının özel alışveriş alışkanlıklarını hatırlatacak birbirinden farklı ürün seçenekleriyle buluşturuyor.

STİL SAHİBİ HER ERKEĞE HİTAP EDEN MARKALAR



 Ali Alta Moda, bünyesinde bulundurduğu Marni, Maison Mihara Yasuhiro, OAMC, Wolf Totem, Fausto Puglisi, Ports, Diemme, Attachment ve daha birçok dünya markasının en seçkin ürünlerini erkek moda severler için sunuyor. Modanın kalbinin attığı noktalardan Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki yeni mağazasıyla da daha ulaşılabilir hale geliyor.




Markanın yöneticiliğini yapan Mert Karaata, babası Ali Karaata’nın müşterileriyle birebir ilgilenme ve her stile hitap eden seçenekler sunma geleneğini devam ettiriyor. Bu sayede ürün çeşitliliği ile fark yaratmaya devam ediyor.



Genç hisseden, dinamik ve stil sahibi erkekler için, çok özel parçalardan aksesuarlara kadar geniş ürün yelpazesi ile 'Ali Alta Moda' erkek giyim alışverişinde ilk durağınız olsun.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR