Allahyar Sayyadmanesh Fenerbahçe'de Görüntüler Sızdı Açıklama Bekleniyor Allahyar Formayı Giydi!

Fenerbahçe'nin yeni transferi İranlı futbolcu Allahyar Sayyadmanes oldu! Allahyar ile uzun süredir ilgilenenen Fenerbahçe transferde mutlu sona ulaştı. Allahyar Fenerbahçe formasını giydi ve artık Fenerbahçe'den resmi açıklama bekleniyor!

Allahyar Sayyadmanesh Fenerbahçe'de Görüntüler Sızdı Açıklama Bekleniyor Allahyar Formayı Giydi!
Yayın Tarihi: 1.07.2019 14:06:00

Fenerbahçe, yeni genç yıldızı İranlı Allahyar Sayyadmanes'i renklerine bağladı! Fenerbahçe uzun süredir peşinde olduğu genç yıldız Allahyar transferinde mutlu sona ulaştı. Allahyar Sayyadmanesh'in Fenerbahçe formasını giydiği ve video çekimi için Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda olduğu öğrenildi.

İranlı genç yıldız Allahyar Sayyadmanesh an itibariyle Fenerbahçe Stadyumunda video çekimleri için formayı giydi. Allahyar'ın Fenerbahçe formalı ilk görüntüleri de sızdı. Fenerbahçe'nin artık resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

ALLAHYAR FENERBAHÇE'DE! 

Fenerbahçe'nin 1 milyon dolar bonservis bedeliyle transfer ettiği Allahyar Sayyadmanesh, an itibariyle İstanbul'da ve Fenerbahçe'nin stadyumunda video çekimi için bulunuyor. Fenerbahçe'nin yeni Eljif Elmas'ı olarak nitelendirilen Allahyar'dan umutlar büyük! 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR