Anadolu Yakası’nın Sağlıklı Yaşam Ve Spor Merkezi Elemental Wellness Club

Elemental Wellness Club, baharı birbirinden özel fırsatlarla karşılıyor. Mayıs ayı boyunca geçerli olacak indirimli paketler, Anneler Günü’ne özel kahvaltı, çocuklara dopdolu geçirecekleri bir Yaz Spor ve Eğlence Okulu ve daha pek çok fırsat Elemental Wellness Club’ta sizleri bekliyor.

Anadolu Yakası’nın Sağlıklı Yaşam Ve Spor Merkezi Elemental Wellness Club
Yayın Tarihi: 3.05.2018 12:12:00

Elemental Wellness Club, İstanbulluları yoğun ve stresli şehir yaşamından çekip, onlara uzman hocalar eşliğinde derin bir nefes aldırmak yolunda emin adımlarla ilerliyor. Acıbadem Almondhill Sitesi’nde 7500 metrekarelik bir alanda sağlıklı yaşam ve spor tutkunlarını bir araya getiren Elemental Wellness Club, baharı birbirinden özel fırsatlarla karşılıyor. Anneler Günü’nü birbirinden güzel paketlerle kutlayan Elemental Wellness Club, 1 yıllık Gold üyelik yaptıran annelerimize kese, köpük, hamam masajı ve banyo ritüeli içeren 50 dakikalık hamam keyfini hediye ediyor. Elemental Spa’da ise çok özel bir indirim annelerimizi bekliyor. Elemental Spa, bu özel günde annesini mutlu etmek isteyenlere; mini cilt bakımı, 30 dk. hamam ritüeli ve Bali masajı içeren “Gençlik İksiri” paketini 555 TL yerine sadece 375 TL’ye sunuyor!



Gusto’da Kahvaltı Bir Başka


Anneler Günü’ne özel hazırlanan bir diğer kampanya ise Gusto Restaurant’tan! 13 Mayıs Pazar günü annelere özel çift kişilik serpme kahvaltı yalnızca 45 TL! Özenle hazırlanmış sofralar, annesine zengin bir kahvaltı hediye etmek isteyenleri bekliyor.



Ön Kayıtlar Başladı

Elemental Wellness Club, birbirinden keyifli aktiviteler içeren yaz okulu programıyla çocuklara mükemmel bir yaz sunmaya hazırlanıyor. Acıbadem’de yer alan spor kulübü, Çocuk Gelişim Uzmanları ve alanında uzman spor antrenörleri eşliğinde basketbol, voleybol, dans, judo, yüzme, jimnastik, yoga, drama, resim, müzik, İngilizce, İspanyolca, mutfak sanatları ve serbest zaman faaliyetleriyle çocukların unutulmayacak bir yaz geçirmelerini sağlayacak. Elemental Wellness Club Yaz Spor ve Eğlence Okulu, 2-10 yaş arasındaki tüm çocukları hafta içi her gün 09.00 ile 18.00 arasında hizmet verecek. 10 kişilik sınıflardan oluşacak eğitim programına ön kayıt yaptırmak için geç kalmayın. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR