Anderson Talisca Transfer İmzasını Nihayet Attı. İşte Talisca'nın Yeni Takımı

Uzun süredir transfer dedikodularıyla gündemde olan Talisca nihayet imzayı attı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Geçtiğimiz günlerde kendisi için çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Anderson Talisca Transfer İmzasını Nihayet Attı. İşte Talisca'nın Yeni Takımı
Yayın Tarihi: 8.06.2018 19:13:00

Beşiktaş ile kiralık sözleşmesi sona eren Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca, Çin ekibi Guangzhou Evergrande ile anlaşma sağladı. Çin ekibi Talisca ile açıklamasını resmi sitesinden duyurdu. Anderson Talisca, 2018 yılının sonuna kadar kiralık olarak Guangzhou Evergrande forması giyecek.

Benfica, Anderson Talisca'yı Çin'in Guangzhou Evergrande takımına kiraladı. Anderson Talisca'nın 2018 yılının sonuna kadar Çin ekibinde kiralık olarak forma giyeceği belirtildi.

FİKRET ORMAN: "TALİSCA, BEŞİKTAŞ'TA KALMAK İSTEMEDİ"


Geçtiğimiz günlerde konu ile ilgili açıklama yapan Fikret Orman, Anderson Talisca'nın futbol hayatına Beşiktaş'ta devam etmek istememesi üzerine yollarının ayrıldığını söyledi. Talisca'nın devre arasında Beşiktaş'ta kalmak istemediğini kendisine ilettiğini vurgulayan Orman, "Talisca'nın son zamanlarına kadar uğraştık ama oyuncu Beşiktaş'ta kalmak istemediğini ifade etti devre arasında. Maalesef, bizim birilerini havaya sokmakta, yükseltmekte, yukarıdakini de aşağı çekmekte inanılmaz bir becerimiz var. Birilerinin bir tarafını kaldırmakta üstümüze yok. 'Talisca'yı al' denildikçe oyuncu da kendini dünyanın en önemli şeyi zannetti. Beşiktaş'ın ne olduğunu gidince anlar. Talisca, Beşiktaş'ta kalmak istemedi, yoksa bonservisle alakası yok." diye konuştu.

MENAJERLER YÜKSEK BEDELLE KAPILARINI AÇTI

Talisca'nın menajerlerinin çok yüksek bedelle kapılarını çaldığını söyleyen Orman, "Menajerleri geldi, başka bir yere satabilir miyiz diye baktık. 30 milyon avroya satalım projesi vardı. Zaten 21 milyonu Benfica'ya gidecek, 5 milyonunu menajerleri istiyor. Beşiktaş'a 4 milyon avro kalıyor. Bunu imzalasak 5 milyonluk kısım için dedikodular çıkacak, bu iş olmaz dedik. Oyuncu iki yıllık kiralama bedelini aldı. Allah yolunu açık etsin. Bonservisini almama sebebi oyuncunun kalmak istememesiydi. Bunu daha önce de söyleyebilirdim ama oyuncuyu Beşiktaş kamuoyunun önüne atardık. Biz de şampiyonluğa oynuyorduk. O yüzden öyle bir süreç yaşatmadık oyuncuya." değerlendirmesinde bulundu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR