Android Telefona Bağlanacak En İyi USB Bellek: Samsung DUO Plus USB Flash Disk

Bazen hepimiz "Android telefona bağlanacak en iyi USB bellek hangisidir?" diye merak ederiz. Alınabilecek en iyisi midir? Bilmiyoruz. Ama en iyilerinden birisini olduğuna emin olduğumuz Samsung DUO Plus USB telefona bağlanabilme özelliği olan bu USB belleiği size tanıtmak isteriz.

Android Telefona Bağlanacak En İyi USB Bellek: Samsung DUO Plus USB Flash Disk
Yayın Tarihi: 14.07.2018 21:23:00

Teknolojinin gelişmeyisiyle hepimiz telefonlarımızı elimizden düşürmez olduk. Neredeyse telefonumuz hayatımızın önemli parçası. Yapılan araştırmalarda birçok kişide telefon bağımlılığının olduğu tespit edildi. Belki sizlerde telefon bağımlılığı yok. Ancak telefonunuzu yine de aktif kullandığınıza eminiz. Mesela şuan bu haberi bile belki akıllı telefonunuzdan okuyorsunuzdur :)

Sosyal medya konusuna geldiğimizde durum daha da vahim hale geliyor. Malum birçok sosyal uygulama artık neredeyse yüzde 80'lerin üzerinde oranla mobil cihazlardan kullanılıyor. Hepimiz sosyal medyada bir anı kaçırmamak için birbirimizle yarışıyoruz. Özellikle Instagram'a fotoğraf atma, bir tweet kaçırmama, veya arkadaşımızın doğum gününü kutlaka gibi sebeplerle sık sık sosyal medyaya girmek için mobil cihazlarımızı kullanıyoruz.

Peki telefonumuzu sadece sosyal amaçla mı kullanıyoruz? Tabiki hayır. Çünkü hepimiz neredeyse profesyonel bir fotoğrafçı, bir video montajcı edasıyla sürekli telefonumuzda her gördüğümüz anı yakalamaya çalışıyor, spotify'dan müzikler indiriyor ve telefonumuzu bir depolama cihazı gibi kullanıyoruz.

Peki Telefonunuzun Hafızası Sonsuz Mu :)

Telefonumuz ne kadar iyi olursa olsun elbette onunda bir kapasitesi var. Başta benim ilk akıllı telefonum 4 GB'dı ve herkes şaşırıyordu. O kadar da yaşlı değilim aslında :) Ancak teknoloji çok hızlı ilerledi. Şimdiki akıllı telefonlar 32 GB, 64 GB hatta 128 GB...  Ama çektikleri fotoğraflar ve videolar da HD kalitesinde olunca doğru orantıda yükselen bir hafıza kapasitesine ihtiyaç gereksinimi duyuyoruz. 

Telefonlarımızın hafızası dolunca ne yapıyoruz? Ben kendimden örnek vereyim. Bende Samsung Note cihazı var. Bu cihazın hafızası 32 GB. Aşırı fotoğraf çeken birisi değilim diyeceğim kimse inanmayacak :) Çekiyorum evet. Ama çok değil :) Telefonumun hafızası dolduğunda karşıma 3 seçenek çıkıyor her zaman.

1-) Telefonu PC'ye bağlayıp içini boşaltmak
2-) Telefonu formatlamak / fabrika ayarlarına döndürmek
3-) Telefonunuzun içerisindeki fotoğraf veya videoları gözünüzü kapatıp silmek

Bu 3 seçenek dışında bir seçenek yoktu. Ama artık benim için var :) Hemde çok güzel bir seçenek.

Geleceğin Ürünü Samsung DUO PLus Flash Disk


Geleceği yakından takip eden markalardan Samsung öyle güzel bir ürün çıkartmış ki gerçekten hayran kalmamak elde değil. Açık konuşmak gerekirse dünyanın en iyi ürünü bu mu bilmiyorum. Daha iyisi var mı çok ta araştırmadım. Ama inanın bu ürün işinizi o kadar fazlasıyla görüyor ki daha iyisi başkasının olsun diyorsunuz. 

Peki Ne İşe Yarıyor Bu Samsung DUO Plus Bellek

Öncelikle şık kalite bir Flash Disk. Ancak niye bu belliği ile bu ürünü almalısınız kısmının detayı bizi heyecanlandırıyor.

Çünkü bu flash bellek telefona direkt olarak bağlanabiliyor. Yani telefonumuzun hafızası dolduğunda imdadımıza yetişiyor. Telefonumuzda ne varsa flash diske alıyor ve telefonumuzu rahatlatıyoruz. 

Özellikle ben bu ürünün çok fotoğraf çeken, hatta bunu meslek haline getirmiş birçok Influencer'ın vazgeçilmez araçlarından birisi olacağına eminim. Hani haberler oluyor ya bazen "yanınızda mutlaka olması gereken 16 şey" diye. Cep telefonu, şarj aleti, power bank vs... artık bir de bu ürünü listelere dahil etmek gerekecek. Biz artık listelerimizi bu ürünle güncelleyeceğiz :)

Kafanızı Çok Karıştırmadan Teknik Birkaç Şey

Samsung zaten bellek ve disk konusunda dünyada bu işi yapan hatta işi sadece bu olan markalarla yarışır duruma geldi. O sebeple eksisi hiç yok artısı da yeterince fazla bu ürünün çok çok kısa birkaç teknik özelleğini yazayım.

Samsung USB Flash Disk oldukça yüksek performansa sahip 3.1 yığın depolama ortamıdır. Yarının bile bellek gereksinimlerini fazlasıyla karşılayacak kapasitededir. Şık görüntüye sahip, sağlam güvenilir 5 yıl garantiye sahip adaptasyonu kolay bir üründür. 

Samsung Duo Plus Windows, MAC OS, Linux ve benzeri işletim sistemleriyle sorunsuz olarak çalışmaktadır. Ayrıca USB-C ve USB-A portu olan cihazlarla uyumludur. 

- 32 GB, 64 GB, 128 GB ve 256 GB modellerine sahip,
- USB Şartnamelerinin tamanına uyumlu,
- USB 3.0 ve USB 2.0 ile uyumlu,
- Bus speed, High speed, ve Full Speed modlarını destekler
- 57,9 mm x 18.3 mm x 7,3 mm ölçülerinde ve 7.7 gr ağırlığındadır,
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR