Hemen 50.000 TL'ye Kadar Kredi Kampanyasından Faydalanabilirsiniz

Akbank’tan anında kredi kampanyası başvurusu nasıl yapılır? Akbank Anında kredi başvurusu kampanyası için şartlar nelerdir? Akbank’tan ihtiyaç kredisi alacaklar nasıl başvuru onayı alırlar? Sizlere bu yazımızda Akbank’ın son yaptığı kredi kampanyası olan Anında kredi ile ilgili bilgiler vereceğiz.

Hemen 50.000 TL'ye Kadar Kredi Kampanyasından Faydalanabilirsiniz
Yayın Tarihi: 19.07.2020 20:53:27

Akbank’tan anında kredi kampanyası başvurusu nasıl yapılır? Akbank Anında kredi başvurusu kampanyası için şartlar nelerdir? Akbank’tan ihtiyaç kredisi alacaklar nasıl başvuru onayı alırlar? Sizlere bu yazımızda Akbank’ın son yaptığı kredi kampanyası olan Anında kredi ile ilgili bilgiler vereceğiz.

Müşterilerin en çok tercih ettikleri kredilerin başından anında krediler gelmektedir. Sizlerde eğer anında kredi almak istiyorsanız bazı bankalardan bu kredi için başvuru yapabilir ve aynı gün içinde onay alarak hemen kredinizi kullanabilirsiniz. Anında krediler sadece ihtiyaç kredisi için verilmektedir. Diğer tür kredilerde banka şubelerinden evraklarınız ile başvuru yapabilirsiniz. Banka kredi çalışması uygun olan kişiler 50.000 TL’ye kadar Akbank üzerinden kredi alabilmektedir. Banka çalışması uygun olması demek, kredi notunuzun yüksek olması ve banka sicilinizde sıkıntı olmaması demektir. Sizlerde bu şekilde başvurunuzu yaparak hemen kredi onayınızı alabilirsiniz.

Akbank Anında Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank üzerinden ihtiyaç kredisi alacak müşteriler eğer anında kredi kullanmak istiyorlarsa, banka müşterisi olması gerekmektedir. Akbank’ta bir hesabınız varsa ve bu hesaba bağlı olarak kredi kullanmak istiyorsanız, internet bankacılığı şifresi oluşturmanız gerekiyor. Akbank anında kredi kampanyasında banka online olarak sizlere kredi imkanı verecektir. Akbank Direkt uygulamasına şifreniz ile giriş yaptıktan sonra Direkt Kredi başvurusu yaparak hemen anında kredi başvurusunu yapmış olacaksınız. Kredi değerlendirmesi hızlı bir şekilde yapılacaktır. Kredi değerlendirmesi sonucunda olumlu olan müşterilerin kredileri hemen o bağlı oldukları Akbank hesabına yatacaktır. Kredi kullanacağınız zaman banka size 50.000 TL’ye kadar değerlendirme imkanı verecektir. 60 ay vadeli olarak kullanacağınız bu kredilerde banka şartlarına uygun olmanız durumunda anında kredi imkanından da faydalanacaksınız. 60 ay vade ile kredi kullanan müşteriler dilerse bu kredileri 3 ay ertelemeli olarak da kullanabilmektedir.

Akbank Banka Şubesinden Anında Kredi Oluyor mu?

Bankada hesabı olmayan müşterilerin ise banka şubelerine giderek kredi başvurusu yapabileceğini söyleyebiliriz. Bankaya giderken kimlik ve gelir belgenizi götürmeniz gerekiyor. Gelir belgesi, kimlik ve bankanın başvuru formu ile başvurunuzu yaptıktan sonra kredi değerlendirmesi eğer şube onayında kalacaksa hemen kredinizi kullanabilirsiniz. Ama eğer kredi onayı banka genel müdürlüğünün ekranlarına düştüyse kredi onayı almanız için 1-2 iş günü bekleyeceksiniz. Kredi onayından sonra hemen aynı gün içinde kimliğinizle gişelerden kullanım yapacaksınız. Dilerseniz parayı çekebilir, dilerseniz de hesabınızda tutabilirsiniz. Ayrıca yeni hesap açtığınız içinde banka size bir internet bankacılığı şifresi verecek ve tüm bankacılık işlemlerinizi internet üzerinden istediğiniz zaman yapabileceksiniz.

Akbank ATM Üzerinden Kredi Başvurusu

Akbank ATM’leri üzerinden eğer kredi başvurusu yapacaksanız bu sadece ön onay alacağınız bir başvuru olacaktır. Kartlı veya kartsız işlem menüsüne girdikten sonra başvurular bölümüne gelip istediğiniz tutarı ve cep telefonunuzu yazdıktan sonra TC kimlik numaranızı da ekleyerek hemen kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi sonucu sizin cep telefonunuza gelecektir. Onay alırsanız bu krediyi kimlikle şubelerden kullanabilirsiniz.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR