App Store'da Retro Dönemi Başladı

10. yaşına giren App Store'un şerefine Apple bizleri geçmişe götürüyor. 90'lardan 80'lere çocukluğumuzun hoş oyunlarıyla ve anılarıyla bizleri buluşturuyor...

App Store'da Retro Dönemi Başladı
Yayın Tarihi: 24.07.2018 11:30:00

Mobil yaşam yani oyunlar ve her türlü uygulamalar hayatımızın neredeyse vazgeçilmezi oldular. Onlar olmadan bir şey yapamaz hale geldik. Gittiğimiz her yerde ya da bir yerden bir yere giderken vakit geçirmek ya sosyal medyanın ışıltılı dünyasında dolanıyoruz ya da bir oyun açıyoruz oyun oynuyoruz. Bundan dolayı da mobil oyun pazarı git gide daha büyüyor ve bununla beraber ihtiyaçlar da artıyor. Artık neredeyse en oyun oynamayı sevmiyorum insan için bile oyunlar bulmak mümkün.

Fakat yine kimi insanlar gelişen teknolojiyle beraber oyunlardan da beklentilerini arttırıkeni kimi insanlar da hala o çocukluk zamanlarındaki oyunları aramakta. Gelişen oyun pazarındaki bu boşluğu da tabi ki yine Apple doldurmaya geliyor.




Apple'a ait App Store bu yıl 10. yaşına girdi. Ve 10. yaşına özel öncelikli olarak retro oyun severleri düşünerek, bir kutlama yapıyor. Ve bizleri geçmişe doğru, 90'lardan 80'lere uzanan bir yolculuğa çıkarıyor.

Eğer siz de bir Apple kullanıcıysanız, App Store'da bu hafta gerçekleşen değişimi göreceksiniz. Kültleşmiş oyunlarla, retro görünümlü yeni oyunlara, analog özelliklerini cebimize kadar taşıyan fotoğraf ve video uygulamalarıyla dolup taştığını göreceksiniz.

Zamanda Yolculuk Yapmaya Hazır Mısınız?

Bütün hafta boyunca sürecek bu retro rüzgarına kapılmamak ve nostaljiyi yaşamamak için hiçbir sebep yok. Bugün, Oyun ve Uygulamalar sekmelerinde retro severlerle beraber çocukluğuna dönmek isteyenler için bolca öneri, hikaye mevcut.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR