Apple Game of Thrones’a Rakip Dizi Çekiyor

Apple, son günlerde bölümlerinin sızdırılmasıyla gündemden düşmeyen Game of Thrones'a rakip diziler çekmeye hazırlanıyor.

Apple Game of Thrones’a Rakip Dizi Çekiyor
Yayın Tarihi: 17.08.2017 13:44:00

Dünyaca ünlü dizi Game of Thrones, sosyal medyada spoiler tartışmasıyla en çok konuşulan konu olmayı başardı. Dizinin hala büyük bir ilgiyle gündem olması başarısını gören Apple ise bunu gözardı etmedi ve Game of Thrones tarzı özgün bir içerik hazırlamaya karar verdi.

Teknoloji devi Apple tam 1 milyar dolarlık bütçe ile kendi özgün içeriklerini yaratmak için kolları sıvadı. Game of Thrones gibi dizilerin potansiyelini gören Apple, rakip projelerinin üretim kısmı için işe alımlar bile gerçekleştirdi.


“GAME OF THRONES'A RAKİP DİZİLER ÜRETECEĞİZ”

1 milyar dolarlık bütçe ile piyasa 10 dizi sürmeyi planlayan Apple'ın Kıdemli Başkan Yardımcısı Eddy Cue konuyla ilgili olarak “Game of Thrones’a rakip olacak diziler üretmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.

İddialara göre Apple Sony’nin kıdemli çalışanlarından Jamie Erlicht ve Zack Van Amburg’u bu proje kapsamında işe aldı. Ağustos’ta işe başlayan ikili, Apple Music’in sorumluluğunu da devraldı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR