Apple'dan Android Telefonlara Özel Sürüm

Apple’ın sevilen müzik uygulaması Apple Music, Android için tekrar elden geçiriliyor. Apple, Android telefonlara özel yeni bir güncelleme çıkarıyor.

Apple'dan Android Telefonlara Özel Sürüm
Yayın Tarihi: 7.03.2018 17:09:00

Apple yetkililerinin yapmış olduğu açıklamada Apple Music uygulamasını Android için sorunsuz müzik dinleme imkanı sunacak hale getirdiklerini ifade ettiler.. Android’in kendi içerisinde çok sayıda farklı sürümü bulunuyor ve Apple, bu farklı yazılımlara da odaklanmayı amaçlıyor. Eski telefonlar için de Apple Music uygulamasının daha iyi çalışması amaçlanıyor.




Müzik videolarını artık Şimdi Çalınıyor ekranında veya tam ekranda oynatabileceksiniz. Aynı zamanda uygulamada gezinirken bir yandan videoyu da izlemeyi sürdürebileceksiniz. Çalma listelerinize favori videolarınızı ekleyebilecek, uygulama arka planda çalıştığı sırada videolardan yine kesintisiz yararlanabileceksiniz.

Apple Music uygulamasının hali hazırda değerlendirme puanlarının Google Play Store’da düşük olması dikkat çekiyor. Ortalama 3.5 yıldıza sahip. Belki de Apple’ın Android için yeni bir hamlede bulunmasının temel sebebi bu.

Güncel sürümü Google Play Store üzerinden uygulamayı indirmediyseniz indirebilir,  yüklüyse güncellemeyi yapabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR