Apple'dan İphone'ları Yavaşlattıkları İddialarına Cevap Geldi

Teknoloji devi Apple eski iPhone'ları bilinçli olarak yavaşlattıklarını itiraf etti.

Apple'dan İphone'ları Yavaşlattıkları İddialarına Cevap Geldi
Yayın Tarihi: 21.12.2017 12:14:00

iPhone kullanıcıları uzun bir süredir yayınlanan büyük güncellemeler sonrasında telefonlarının pil ve kullanım performansının düştüğünden şikayetçi. Reddit kullanıcıları, Apple'ın eski iPhone'larının yavaşlamasına eskiyen pillerinin sebep olduğunu kendince kanıtlarıyla ortaya atmışlar ve bu çok ses getirmişti. 

Apple yetkililerine konuyla ilgili ulaşan The Verge yetkilileri, bu olayın Apple tarafından da onaylandığını dile getirdiler. Açıklama ise şu şekilde;
"Amacımız genel performansı ve cihazlarının ömrünü uzatan müşterilere en iyi deneyimi sunmaktır. Lityum iyon piller, zamanla eskidikçe yüksek akım taleplerini karşılama yeteneği azalır ve bu da, elektronik bileşenlerinin korunması için cihazın beklenmedik şekilde kapanmasına neden olabilir. Geçen yıl, iPhone 6, iPhone 6s ve iPhone SE'nin, bu koşullar altında kapanmasını önlemek için gerektiğinde düzeltmek için bir özellik yayınladık. Şu anda bu özelliği iOS 11.2 ile iPhone 7'ye genişlettik ve ileride diğer ürünler için destek eklemeyi planlıyoruz."





HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR