Arda Turan Galatasaray gelecek mi? Fatih Terim Arda Turan'ı istiyor mu

Galatasaray Arda Turan'ı transfer edecek mi? Fatih Terim Arda Turan transferi hakkında ne düşünüyor, Arda Turan - Fatih Terim barıştı mı? Kariyerini Başakşehir'de sürdüren Arda Turan, evim dediği Galatasaray'a dönebilecek mi? Sizler için araştırdık...

Arda Turan Galatasaray gelecek mi? Fatih Terim Arda Turan'ı istiyor mu
Yayın Tarihi: 9.07.2019 13:12:00

Galatasaray, yeni sezon öncesi transfer harekatını sürdürüyor. Galatasaray'da Arda Turan ismi de gündeme geldi. Teknik direktör Fatih Terim ile Milli takımda yaşadığı "tartışma" nedeniyle dargın olan Arda Turan'ın Fatih Terim ile bir iki görüştüğü ve hocasından özür dilediği, Fatih Terim'in de Arda Turan'ı affettiği iddiaları gündeme gelmişti. 

Her seferinde evim dediği Galatasaray'a dönmek isteyen Arda Turan, boş mukaveleye imza atmayı bekliyor. Cimbom, eski yıldızı Arda Turan'ı tekrar transfer ederek, futbolu Galatasaray'da bırakmasına yardım edecek mi? Transfer döneminde Galatasaray'ın Arda Turan'ı transfer etmek için harekete geçeceği, Fatih Terim'in de transfere onay verdiği konuşuluyor.

Fit bir Arda Turan 10 numara transfer olur görüşünün hakim olduğu Galatasaray'da Arda Turan sesleri yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Arda Turan'ın transferi için önümüzdeki günlerde Galatasaray ile Barcelona arasında görüşmelerin başlaması bekleniyor. Arda Turan ile barışan ve bir zamanlar "evladı" yerine koyduğu Arda Turan'ın özrünü kabul eden Fatih Terim, yıldız oyuncuyu Galatasaray'da görmek istiyor. 


ARDA TURAN BARÇA'DAN GALATASARAY'A 

Geçmiş dönemde Galatasaray'dan Atletico Madrid'e transfer olan ve yıldızını parlatıp Katalan Devi Barcelona'ya giden Arda Turan, Barcelona kariyerinde adeta "çakıldı". Barcelona günleri çabuk biten Arda Turan, İstanbul Başakşehir'e kiralanmıştı. 

Başakşehir kariyerinde de varlık gösteremeyen ve sürekli TFF'den aldığı cezalarla ve özel hayatıyla gündeme gelen Arda Turan, kariyerini iyi bir şekilde noktalamak, tekrar Galatasaray'a dönüp noktayı burada koymak istiyor.

Barcelona'nın Arda Turan'ı Galatasaray'a bonservissiz olarak gönderebileceği öğrenildi. Katalan Devi, 41 milyon euroya transfer ettiği Arda Turan'dan herhangi bir gelir hedeflemiyor. Barça'nın Galatasaray'a Arda Turan transferinde her türlü kolaylığı sağlaması bekleniyor. Arda Turan da Galatasaray'la boş sözleşme imzalamaya razı. Arda Turan transferi için kısa süre içinde yeni gelişmelerin yaşanması bekleniyor.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR