Arda Turan Galatasaray'a dönecek mi? Ne Zaman Dönecek

Galatasaray'da Arda Turan bilmecesi sürüyor! Başakşehir'le sözleşmesini fesheden ve şuanda boşta bulunan Arda Turan Galatasaray'a transfer olacak mı? Arda Turan Galatasaray'a dönüyor mu? Mustafa Cengiz ve Fatih Terim'in fikir ayrılığı yaşadığı Arda Turan transferiyle ilgili son dakika haberi geldi!

Arda Turan Galatasaray'a dönecek mi? Ne Zaman Dönecek
Yayın Tarihi: 16.01.2020 13:41:00

Galatasaray'da Arda Turan bilmecesi sürüyor! Başakşehir'le sözleşmesini fesheden ve şuanda boşta bulunan Arda Turan Galatasaray'a transfer olacak mı? Arda Turan Galatasaray'a dönüyor mu? Mustafa Cengiz ve Fatih Terim'in fikir ayrılığı yaşadığı Arda Turan transferiyle ilgili son dakika haberi geldi! Kış transfer sezonunun en flaş isimlerinden biri olan Arda Turan'la ilgili flaş Galatasaray gelişmesi...

66 numaralı formasıyla Galatasaray'da yıldızlaşıp Atletico Madrid'e ardından da Barcelona'ya transfer olan Arda Turan yuvaya dönüyor mu? Kariyerinde büyük bir çöküş yaşayan ancak futboldaki son yıllarını evi olarak gördüğü Galatasaray'da geçirip noktayı Galatasaray'da koymak isteyen Arda Turan konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor! Kış transfer döneminin en konuşulan isimlerinden biri olan Arda Turan konusunda Başkan Mustafa Cengiz ile teknik direktör Fatih Terim arasında 'fikir ayrılığı' olduğu ortaya çıkmışken Terim'den konuşulacak bir hamle geldi! Fatih Terim, Arda Turan için Mustafa Cengiz'le tekrar görüştü!

Şimdi Galatasaray taraftarı Mustafa Cengiz - Fatih Terim görüşmesinden çıkan 'Arda Turan' kararını merak ediyor. İşte Arda Turan transferiyle ilgili yaşanan son dakika gelişmesini ve transferdeki son durumu sizler için hazırladık.

GALATASARAY TARAFTARI İKİYE BÖLÜNDÜ


Arda Turan'ın tekrar Galatasaray forması giyip giymeyeceği konusunda Galatasaray taraftarı da ikiye bölünmüş durumda! Özellikle sosyal medyada bir kısım Galatasaray taraftarı Arda Turan'ı tekrar Sarı Kırmızılı formayla görmek istediklerini, Galatasaray'ın Arda'nın evi olduğunu dile getirirken bir kısım Galatasaray taraftarı da yaşı ve geçmişteki 'vukuatları' nedeniyle Arda Turan transferine mesafeli yaklaşıp karşı çıkıyor. Bu ortamda teknik direktör Fatih Terim'in Arda Turan için tüm tepkileri göğüslemesi ve yıldız oyuncuya takımda yer vermesi bekleniyordu.

ARDA TURAN GALATASARAY'DA! TRANSFER YARIN AÇIKLANACAK

Mustafa Cengiz - Fatih Terim 2. görüşmesinden Arda Turan'a izin çıktı! Hiçbir bonservis bedeli ödenmeden Arda Turan Galatasaray formasını giyecek ve futbol kariyerini Sarı Kırmızılı forma ile noktalayacak. Galatasaray'ın Arda Turan transferini yarın açıklaması bekleniyor! Fatih Terim, Galatasaray - Başakşehir maçı öncesi elini öpüp kendisinden özür dileyen Arda Turan'ı affetmiş ve ikili arasındaki buzlarda kısa sürede erimişti.

ARDA TURAN ÜCRET İSTEMİYOR 

Galatasaray'ın altyapısında yetişip 14 milyon euro bedelle Galatasaray'a para kazandırıp Atletico Madrid'e transfer olan Arda Turan, tekrar Galatasaray'a dönmek için hiçbir talepte bulunmuyor. Arda Turan, Galatasaray'a boş mukaveleye imza atabileceğini her defasında dile getiriyor. Arda Turan'ın bu tutumu Başkan Mustafa Cengiz'i de etkilemiş durumda.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR