Arda Turan Galatasaray'da Fatih Terim ikna edildi

Arda Turan Galatasaray'da. Galatasaray, eski yıldızı Arda Turan'la yeniden sözleşme imzalıyor. Dün Monaco haberleri çıksada Arda Turan yuvasına döneceği öğrenildi.

Arda Turan Galatasaray'da Fatih Terim ikna edildi
Yayın Tarihi: 6.07.2019 13:45:00

Arda Turan Galatasaray'la anlaştı mı? Euro 2016 döneminde Fatih Terim ile büyük bir sorun yaşayan Arda Turan, babası olarak gördüğü Fatih Terim ile barıştı. Fatih Terim Arda Turan'ı affetti! Barcelona kariyerini kötü noktalayan ve İstanbul Başakşehir'e kiralanan yıldız oyuncu Arda Turan Galatasaray'da! 

Galatasaray, eski oyuncusu Arda Turan'ı yeniden transfer ediyor! 44 milyon euro'luk rekor bonservis bedeliyle Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olan ancak saha içi değil saha dışında yaptıklarıyla gündem olan Arda Turan, kariyerinde düşüşe geçmiş ve Başakşehir'e kiralanmıştı. Başakşehir'de de bekleneni veremeyen ve sürekli saha dışı olaylarıyla gündem olan Arda Turan, kariyerini güzel bir şekilde noktalamak istiyor.


Şarkıcı Berkay olayıyla gündem olan ve saha içinde de birçok kez yaptığı davranışlarla sezonun büyük bölümünü cezalı olarak geçiren Arda Turan, 35 milyon euro'luk piyasa değerinin 1 milyon euro'ya düşmesinin ardından iyice gözden düşmüştü. Hiçbir kulübün ilgilenmediği Arda Turan, yuvası olarak gördüğü Galatasaray'dan son şansı istiyor. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ile Euro 2016'dan bu yana dargın olan Arda Turan'ın, geçtiğimiz günlerde hocası ile barıştığı, Fatih Terim'in de Arda Turan'ı affettiği iddia ediliyor.

ARDA TURAN GALATASARAY'DA! FATİH TERİM İLE BARIŞTI

Arda Turan, kariyerini, yuvası ve evi olarak gördüğü Galatasaray'da tamamlamak ve jübilesini Galatasaray'da yapmak istiyor. Galatasaray da Arda Turan transferine sıcak bakıyor. Fatih Terim'in de oluruyla Arda Turan transferi kısa süre içinde gerçekleştirilecek. Barcelona, Arda Turan'ı bedelsiz olarak göndermeye sıcak bakıyor. Arda Turan'dan gelir beklentisi olmayan Barça, Galatasaray'a transferde kolaylık sağlayacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR