Arda Turan Hapise Girecek mi? Arda Turan Ne Kadar Ceza Alır?

Son günlerin en tartışmalı olaylarından birisi şüphesiz Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin kavgası. Bu kavgada ama en çok zararı muhtemelen Arda Turan görecek. Savcılık Arda Turan ile ilgili 12.5 yıllık hapis cezası istemiyle iddianame düzenledi. Peki Arda Turan bu cezayı alırsa hapse girer mi?

Arda Turan Hapise Girecek mi? Arda Turan Ne Kadar Ceza Alır?
Yayın Tarihi: 15.10.2018 19:24:00

Geçtiğimiz günlerde Emirgan'da yaşananan hadisede Arda Turan'ın şarkıcı Berkay'ın eşine tacizde bulunduğu ve bunun sebebiyle ikili arasında çıkan kavgada Arda Turan'ın şarkıcı Berkay'ın burnunu 15 yerinden kırdığı iddia edilmişti.

Olay hem spor hem de adli açıdan geniş yankı uyandırdı. Hem spor camiası hem de Türkiye gündemi ciddi anlamda bu olaydan etkilendi. Hatta bu olayın yankısı Barcelona'ya kadar gitti. Barcelona takımının yetkilileri dahi bu olay hakkında çeşitli konuşmalar yaptı ve açıklamalarda bulundular.

Konuyla ilgili yapılan suç duyurusunda İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Şiddetin Önlenmesi Bürosu'nca gerekli araştırmalar yapıldı.


Bu araştırmalar ve soruşturmalar sonucunda hazırlanan iddianamelerde, şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Şahin müşteki, futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin ise "müşteki-şüpheli" sıfatlarıyla yer aldı.

Arda Turan'ın 12.5 Yıl Hapsi İsteniyor

Olayla ilgili iddianame de hazırlandı. Futbolcu Arda Turan hakkında "Cinsel Taciz", "Ruhsatsız silah bulundurmak", "Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Sokmak" ve "Kasten Yaralama" suçlamalarıyla iddianame düzenlendi. Futbolcu Arda Turan için 12.5 yıl hapsi isteniyor. Şarkıcı Berkay Şahin hakkında ise "Hakaret" suçlamasıyla ayrı bir iddianame düzenlendi, "tehdit" suçlamasından ise takipsizlik verildi. Berkay Şahin için ise 2 yıl hapis cezası isteniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR