Arda Turan Milli Takıma Döndüğünü Açıkladı

Arda Turan sosyal medya hesabından milli takıma döndüğünü açıkladı.

Arda Turan Milli Takıma Döndüğünü Açıkladı
Yayın Tarihi: 11.08.2017 14:04:00

Barcelonalı futbolcu Arda Turan, tekrar milli takıma dönmek istediğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Son olarak önce Arda Turan ardından Fatih Terim ile adını şiddet olayları ile duyuran milli takımda yeni gelişmeler yaşandı.

Arda Turan, Makedonya ile hazırlık maçında kendilerini İtalya'ya götüren milli takım uçağında Milliyet gazetesi yazarı Bilal Meşe'ye ağır küfürler edip saldırmış, olaya milli takımın teknik direktörü Fatih Terim de kayıtsız kalmıştı. Daha sonra basın mensuplarından ve sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine Turan, bir basın toplantısı düzenlemiş ve pişman olmadığını belirterek milli takımdan istifa etmişti.



Sansasyonel futbolcu dün akşam sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanarak milli takıma geri dönmek istediğini açıkladı:

"Bildiğiniz gibi Kosova maçı öncesinde yaşanan tatsız hadiseler sonrasında milli takım formasına veda etmiştim. Bu kararı almamın asıl sebebi, adım etrafında yaşanan tartışmaların milli takıma ve o kutsal formaya zarar vermesiydi. Bu süreçte hiçbir zaman olgunluğu, sevgiyi ve birleştirici tavrı elden bırakmayan federasyon başkanımız Sayın Yıldırım Demirören ve yönetiminin, ardından hocamız sayın Mircea Lucescu'nun sevgi dolu tavrı kararımı yeniden gözden geçirmeme sebep oldu. Şunun bilinmesini isterim ki, milli formanın hiçbir futbolcuya ihtiyacı yoktur ama bizlerin her zaman bu formanın onurunu taşımaya ihtiyacımız vardır. Bu andan itibaren hocamız uygun gördüğü takdirde, milli formayı tekrar sırtıma geçirmekten, her zamanki gibi, onur duyacağımın bilinmesini isterim. Bu kalan dört maçlık süreçte ve devamında, her şartta arkadaşlarımın yanında olma isteğimi kamuoyuna saygılarımla arz ederim."

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, bir gün önce Arda Turan'dan milli takıma döneceği yönünde açıklama beklediklerini ima etmişti.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR