Arka sokaklar 14. Sezon olacak mı Yeni sezon ne zaman başlayacak?

Kanal D'nin uzun yıllardır yayınlanan dizisi Arka Sokaklar 13. sezonu final bölümüyle kapattı. Arka Sokaklar 14. sezon yayınlanacak mı? Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak? Arka Sokaklar izleyicisi bu soruların cevabını araştırıyor.

Arka sokaklar 14. Sezon olacak mı Yeni sezon ne zaman başlayacak?
Yayın Tarihi: 14.06.2019 14:44:00

Kanal D ekranlarında 13. sezonunu bitiren Arka Sokaklar, dün akşam 521. bölümüyle sezon finali yaptı ve yaz tatiline girdi. Arka Sokaklar izleyicileri Arka Sokaklar 522. bölüm ne zaman başlayacak, Arka Sokaklar 14. sezon olacak mı, yeni sezon ne zaman başlayacak? Sorularını araştırmaya başladı.

Efsane polisiye dizi Arka Sokaklar, heyecan dolu 521. bölümüyle sezon finali yaptı ve dile kolay, tam 13. sezonunu tamamladı! Dizinin 14. sezonu daha şimdiden merak konusu oldu. Sosyal medyada Arka Sokaklar bitiyor, yeni sezon yayınlanmayacak iddiaları dolanırken dizinin tutkunları yeni sezonla ilgili en net bilgileri öğrenmek için kolları sıvadı.

ARKA SOKAKLAR 14. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK - ARKA SOKAKLAR 522. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?


Arka Sokaklar 14. sezonu olacak ve Kanal D ekranlarında Arka Sokaklar efsanesi yayınlanmaya devam edecek. Dizinin dalgalanan reytingleri yine de yıllara meydan okuyarak direnmeye ve düşmemeye devam ediyor. Bu nedenle Kanal D ve yapımcı Arka Sokaklar dizisinin devam etmesini istiyor.

Arka Sokaklar her yıl yeni sezona Eylül ayının ikinci haftasında başlıyor. Arka Sokaklar 14. sezonun da Eylül 2019'un ikinci haftasında yani 13 Eylül 2019 tarihinde başlaması bekleniyor. Arka Sokaklar 2019-2020 14. sezonu 13 Eylül 2019 tarihinde yayınlanacak Arka Sokaklar 522. bölümüyle resmen başlayacak.

Arka Sokaklar 14. sezonda neler olacak, hangi oyuncular diziye dahil olacak, kimler Arka Sokaklar dizisinden ayrılacak? Tüm bu soruların cevabını da boxerdergisi.com.tr'yi takip ederek bulabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR