Arka Sokaklar Aylin öldü mü?

Uzun senelerdir Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Aylin öldü mü? Arka Sokaklar Aylin yeni sezonda kadroda olmayacak mı? Aylin Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı mı? Sizler için araştırdık...

Arka Sokaklar Aylin öldü mü?
Yayın Tarihi: 14.06.2019 14:30:00

13 sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar, dün akşamki yeni bölümüyle sezon finali yapıyor. Arka Sokaklar 13. sezon finalinde Aylin ölüyor mu? Arka Sokaklar Aylin diziden ayrılacak mı, Aylin karakteriyle izlediğimiz ve Arka Sokaklar dizisinin ta en başından, 1. bölümünden itibaren kadroda olan Özlem Çınar diziden ayrılıyor mu? Tüm bu soruların cevabı merak ediliyor.

Kanal D ekranlarında uzun süredir yayınlanan Arka Sokaklar dizisi 13. sezonu da bitirdi. Arka Sokaklar 521. bölümüyle sezon finali yaptı ve yaz tatiline girdi. Arka Sokaklar 14. sezon öncesi dizinin oyuncu kadrosunda değişiklik yaşanması bekleniyor. Arka Sokaklar sezon finalinde senaryo gereği ölen "Volkan, Mesut ve Aylin" diziye veda mı edecek?

ARKA SOKAKLAR AYLİN DİZİDEN AYRILIYOR MU?


Arka Sokaklar dizisinde 13 sezondur yer alan Özlem Çınar, yapımcıyla anlaşamayarak diziden ayrıldı. Sezon finali bölümünde yer alamayan "Aylin" karakteri diziden çıktı. Arka Sokaklar'da Aylin için nasıl bir son yazılacak? Merak edilirken Özlem Çınar, Arka Sokaklar dizisinden ayrıldığını sosyal medya hesaplarından açıkladı.

Arka Sokaklar'ın Aylin'i 14. sezonda Arka Sokaklar kadrosunda yer almayacak. Arka Sokaklar'ın 1. bölümünden bu yana dizide yer alan ve efsaneleşen bir karakter haline gelen Aylin, Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR