Arka Sokaklar dizisinde flaş ayrılık! Furkan Göksel tam 13 yıl sonra diziden ayrıldı

Kanal D'nin yılların eskitemediği polisiyle dizisi Arka Sokaklar eylül ayında 14. sezonuyla ekranlara gelecek. Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden diziden şok bir ayrılık haberi geldi.Dizide Metin Çoban'a hayat veren Furkan Göksel tam 13 yıl sonra diziden ayrıldı.Peki Furkan Göksel neden ayrıldı?

Arka Sokaklar dizisinde flaş ayrılık! Furkan Göksel tam 13 yıl sonra diziden ayrıldı
Yayın Tarihi: 17.08.2019 11:43:00

Kanal D'nin tam 13 yıldır yayınlanan ve efsane haline gelen polisiye dizisi Arka Sokaklar'da flaş bir ayrılık yaşandı. Arka Sokaklar'ın genç oyuncusu Furkan Göksel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla diziden ayrıldığını hayranlarına duyurdu. 

Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın paylaştığı dizide Hüsnü Çoban'ın büyük oğlu Metin Çoban karakterine hayat veren Furkan Göksel diziden ayrıldı. Hal böyle olunca diziyi takip eden izleyiciler Furkan Göksel neden ayrıldı? sorusuna yanıt aramaya başladı. 

"Benim için ayrılan sürenin sonuna geldik" diyerek ekip arkadaşlarına veda eden Furkan Göksel'in duygusal veda mesajı herkesi üzdü. 


İşte Furkan Göksel'in ayrılık mesajı:



Paylaştığı fotoğraflara "Koskoca 13 sezon. Sanki bu evde doğmuş gibiyim. Çocukluğum gençliğim hüzünlerim sevincim hepsi bu evde. Her köşesinde bambaşka bir anı, her sokağında bambaşka bir hatıra. Geçirdiğimiz 13 sene için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Sadece bu fotoğrafta olanlar değil, arka sokaklar ailesinden gelmiş geçmiş ve hala devam eden herkese çok teşekkür ederim.Benim için ayrılan sürenin sonuna geldik. Sizlere devam ettiğiniz bu yolda başarılarınızın devamını diliyorum. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. İyi ki sizlerle büyümüşüm. İyi ki varsınız..." şeklinde not düşen Furkan Göksel'e rol arkadaşları Hüsnü Çoban ve Yüsra Geyik'ten de destek mesajı geldi.

Henüz genç oyuncunun neden ayrıldığına dair bir açıklama gelmese de Furkan Göksel'in artık daha farklı yapımlardan yer almak istemiş olması akıllara geldi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR