Arka sokaklar Selin diziden çıkıyor mu? Oya Okar neden çıktı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinden sürpriz ayrılık. Arka Sokaklar Selin karakteri diziden mi çıkıyor. Oya Okar diziden ayrılacak mı? Arka Sokaklar Selin dizide olacak mı olmayacak mı merak ediliyor.

Arka sokaklar Selin diziden çıkıyor mu? Oya Okar neden çıktı
Yayın Tarihi: 20.04.2019 12:59:00

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar'da değişim rüzgarları mı esecek. Arka Sokaklar Selin diziden çıkacak mı? Efsanevi dizi Arka Sokaklar 515. bölümüyle seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı! Diziye yeni oyuncular da dahil oldu! 515. bölümde yaşananlar Arka Sokaklar seyircisinin merakını çekti. Arka Sokaklar'da Selin karakterini canlandıran Oya Okar diziden ayrılacak mı? Arka Sokaklar dizisine 5 yeni oyuncunun katılmasının ardından Selin ekipten ayrılacak mı? Sizler için araştırdık...

Kanal D ekranlarında yayın hayatını yıllardır sürdüren ve artık efsaneleşen Arka Sokaklar dizisi 515. bölümüyle yine seyirciyi ekrana kilitledi! Cuma akşamları Kanal D ekranlarının vazgeçilmezi olan Arka Sokaklar dizisi, 515. bölümüyle seyirciyi meraka sürükledi! 5 yeni oyuncunun katılmasıyla Arka Sokaklar oyuncu kadrosu yepyeni bir görünüm kazandı! Dizinin 515. bölümüne damga vuran ise Selin ile Mesut'un tekrar barışması ve Selin'in bu kez ekipten ayrılma kararını iyice kafaya koyması oldu! Bu da akıllara Komiser Selin ekipten ayrılıyor mu, Oya Okar Arka Sokaklar dizisinden ayrılacak mı? Sorularını getirdi.


ARKA SOKAKLAR DİZİSİNİN OYUNCULARI VE SENARYOSU DEĞİŞİYOR MU?

Arka Sokaklar dizisine 515. bölümle birlikte Dağ 2 ve Börü'den tanıdığımız oyuncu Ahmet Pınar, güzel oyuncu Ayçin İnci, Ebru Öztürk, Faruk Öngören ve çocuk oyuncu Ada Arca katıldı. Yeni sezonla birlikte senaryonun da değişeceği sinyalleri veren bu değişimle birlikte seyircinin de kafası karışmadı değil. Son bölümle birlikte Selin'in ekipten ayrılmayı kafasına koyması ve Engin'le ekipten ayrılmak için konuşması dizinin oyuncu kadrosunda köklü bir değişikliğin olabileceğini ortaya koydu.

Arka Sokaklar'ın son bölümüne Mesut ile Selin'in barışması damga vurdu! Selin için Rus Ruleti oynayan Mesut, Umut'un ardından küs olduğu ve yüzüne bile bakmayan Selin ile tekrar barıştı! Selin, öte yandan ekipten ayrılmayı da kafaya koydu! Selin karakterine hayat veren Oya Okar Arka Sokaklar'dan ayrılacak mı? Selin Komiser ekipten ayrılacak mı? Bu sorulara şuan için kesin bir cevap vermek zor olsa da Selin komiserin Mesut'la birlikte kalacağı ve diziden ayrılmayacağını öngörüyoruz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR