Arka Sokaklar'dan ayrılan Furkan Göksel kimdir? Kaç yaşında nereli

Tam 13 yıldır Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar'da yeni sezon hazırlığı devam ederken şaşırtıcı bir ayrılık haberi geldi. Dizide Metin Çoban karakterine hayat veren Furkan Göksel ayrıldı. Hal böyle olunca Furkan Göksel kimdir? Kaç yaşında nereli? Diziden neden ayrıldı? çok merak edildi.

Arka Sokaklar'dan ayrılan Furkan Göksel kimdir? Kaç yaşında nereli
Yayın Tarihi: 17.08.2019 14:17:00

Kanal D'nin yıllardır ekranlara gelen dizisi Arka Sokaklar 14. sezonu için hazırlanıyor. Yeni sezon için çalışmaların başladığı günlerde diziden şaşırtan bir ayrılık haberi geldi. Arka Sokaklar'ın sevilen karakteri Hüsnü Çoban'ın büyük oğlu Metin'e hayat veren Furkan Göksel diziden ayrıldı. Haliyle Furkan Göksel kimdir? Yaşı kaç memleketi neresi? çok merak edildi. Biz de tüm bu soruları sizler için derledik. 



FURKAN GÖKSEL KİMDİR? MEMLEKETİ NERESİ ve KAÇ YAŞINDA?


1994 İstanbul doğumlu olan Furkan Göksel, eğitimini Plato Meslek Yüksekokulu Radyo Televizyon Bölümü Uygulamalı Oyunculuk eğitimi alarak tamamlamıştır. 2006 yılından bu yana Arka Sokaklar dizisinde Metin karakterine hayat vermiştir. 

ARKA SOKAKLAR FURKAN GÖKSEL NEDEN AYRILDI?

13 yıldır dizide rol alan Furkan Göksel rol arkadaşlarına "Koskoca 13 sezon. Sanki bu evde doğmuş gibiyim. Çocukluğum gençliğim hüzünlerim sevincim hepsi bu evde. Her köşesinde bambaşka bir anı, her sokağında bambaşka bir hatıra. Geçirdiğimiz 13 sene için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Sadece bu fotoğrafta olanlar değil, arka sokaklar ailesinden gelmiş geçmiş ve hala devam eden herkese çok teşekkür ederim.Benim için ayrılan sürenin sonuna geldik. Sizlere devam ettiğiniz bu yolda başarılarınızın devamını diliyorum. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. İyi ki sizlerle büyümüşüm. İyi ki varsınız..." diyerek veda etti. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR