Artık Instagram'da Hashtag Takibi de Yapılabilecek

Instagram, son yayınladığı güncelleme ile birlikte yepyeni bir özellik olan hashtag takip etme olanağını kullanıcılara sundu.

Artık Instagram'da Hashtag Takibi de Yapılabilecek
Yayın Tarihi: 13.12.2017 13:51:00

Sosyal medya platformları ile birlikte hayatımıza giren hashtag kavramı takipçiler için büyük önem taşıyor. Kullanıcı sayısı gittikçe artan Instagram'da da birçok kullanıcı paylaşımlarının daha geniş bir kitleye ulaşması için hashtag kullanıyor. Instagram da buna dayanarak son güncellemesi olan hashtag takip etme özelliğini sundu.

Bu özellikten yararlanmak için, ilginizi çeken bir hashtag’i aratmanız ya da gördüğünüz bir paylaşımdaki hashtag’e tıklatmanız yeterli. Daha sonra, tıpkı bağımsız hesaplarda olduğu gibi bir takip et seçeneği göreceksiniz. Bu seçeneğe dokunarak ilgi duyduğunuz konularda daha fazla hesap ve içerik keşfetme fırsatınız olacak. Herhangi bir tane hashtag'i takip etmiş olan kullanıcılar, ana sayfaları üzerinde o hashtag ile paylaşılmış olan popüler fotoğraf ve video gönderilerininin yanı sıra en son hikayeleri de akışları içerisinde görecekler. Bu arada eğer hesabınız gizliyse, takip ettiğiniz hashtag'ler sadece takipçileriniz tarafından görülebilecek.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR