Asena'nın eşi Hasan Dere kimdir? Kaç yaşında ne iş yapıyor

2017 yılında nikah masasına oturan ve iş insanı Hasan Dere ile evlenen Asena, bugün Kanal D'nin 2. Sayfa programına konuk oldu. Eşini yalnız bırakmayan Hasan Dere ise ilk kez bir televizyon programına konuk oldu. Hal böyle olunca Hasan Dere kimdir? Kaç yaşında ne iş yapıyor çok merak edildi.

Asena'nın eşi Hasan Dere kimdir? Kaç yaşında ne iş yapıyor
Yayın Tarihi: 26.08.2019 12:11:00

2017 yılında evlenen ve sektörden uzaklaşan Asena bugün Kanal D'nin 2. Sayfa programına konuk oldu. Eşine sürpriz yaparak canlı yayına katılan Hasan Dere ise ilk kez bir televizyon programına katıldı. Mülayim tavırları ve yakışıklılığıyla dikkat çeken Hasan Dere kimdir? Kaç yaşında mesleği ne çok merak edildi. İşte detaylar...

ASENA'NIN KOCASI HASAN DERE KİMDİR? KAÇ YAŞINDA

1973 yılında Almanya’nın Dortmund şehrinde dünyaya gelen Hasan Dere, kalabalık bir aileden geliyor. 4 ağabeyi bir de kız kardeşi olan Dere, sonrasında Yunanistan’a gitti ve iş hayatına atılarak eğlence sektörüyle tanıştı. 




Burada kazandığı deneyim ve iş tecrübeleriyle başarılı olan Hasan Dere, Almanya Dortmund’da müzikhol ve restorant tarzında bir mekan açtı. Grammophon adlı mekan zamanla birbirinden ünlü isimleri ağırlayarak çok başarılı oldu.

Ekim 2017'de evlenen ikili gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Dozunda kıskanç olduklarını söyleyen ünlü çift, en çok yemek yüzünden kavga ediyormuş.

Aslen Tarsuslu olan Hasan Bey, Asena ile tanışmak için büyük bir çaba sarf etmiş ve Semiha yankı sayesinde ikili aşk yaşamaya başlamış.  




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR