Asgari Ücretliye Maaşın 10 Katı Kredi Verilecek

Asgari ücretliye maaşın 10 katı kadar kredi veren bankalar hangileridir? Asgari ücretli çalışan bir kişi en fazla ne kadar kredi alabilir? Kredi başvurusu ve şartları hakkında bilgileri yazımızda bulabilirsiniz.

Asgari Ücretliye Maaşın 10 Katı Kredi Verilecek
Yayın Tarihi: 18.02.2020 23:12:00

Asgari ücretliye maaşın 10 katı kadar kredi veren bankalar hangileridir? Asgari ücretli çalışan bir kişi en fazla ne kadar kredi alabilir? Kredi başvurusu ve şartları hakkında bilgileri yazımızda bulabilirsiniz.

Bankalar müşterilere kredi verirken yaptıkları işlere ve mesleklerine göre de özel kampanyalar yapmaktadırlar. Örneğin kamu personeli çalışanları uygun faizlerle maaşlarının 20 katına kadar kredi alabilirken, emekliler emekli kredisi adı altında 100.000 TL’ye kadar kredi çekebilirler. Bu durumda asgari ücretli olan kişilerde en fazla ne kadar kredi alabilir ve kredi onayını aynı gün alabilir mi bunun araştırmasını yapmaktadır. Asgari ücret net olarak ülkemizde 2020 yılında 2.324 TL olarak verilmektedir. Bu maaşla bankalardan ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Sizlere bu yazımızda asgari ücretli olan kişilerin maaşlarının 10 katına kadar kredi hangi bankalar verir bunun bilgilerini vereceğiz.

Asgari ücret ile çalışanlar bankalardan kredi alacaklarsa bazı politikalara uygun olmaları gerekiyor. Asgari ücret ile çalışıp kredi başvurusu yapacak olanlar kredi notunun en az 1100 olması ve sigortasının da bankasına göre 3-6 ay arasında olması gerekmektedir. Ayrıca diğer bankalara borçlanmanız yüksekse gelir yetersizliği yüzünden kredi alamazsınız. Şartlara uygun olduğunuzda bankalardan dilerseniz kredi dilerseniz de kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. İşte bankalar.

Vakıfbank Maaşının 10 Katına Kadar Kredi

Asgari ücretle çalışan kişiler Vakıfbank’tan 6 aylık sigortaları olduklarında 25.000 TL ile 40.000 TL arasında kredi alabilirler. Maaşının 10 katına kadar aynı gün kredi alabilirsiniz. Eğer bu bankadan maaş alıyorsanız bankaya gitmeden de bu krediyi almanız mümkündür. Vakıfbank Maaşın 10 katına kadar kredi alacak olan maaş müşterileri Vakıfbank mobil uygulaması üzerinden kredi başvurusu yapabilirler. Aldığınız ihtiyaç kredisini 60 ay vadeli olarak kullanabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası İhtiyaç Kredisi


Asgari ücretle çalışan kişiler Yapı Kredi Bankası üzerinden maaşının 10 katına kadar aynı gün kredi alabilirler. Bu bankadan da kredi alacaksanız en az 3 aylık sigortanızın olması gerekmektedir. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler banka şubelerine evrakları ile gidebilir veya internet sitesi üzerinden kredi başvurusu yapabilirler. Kredi onayı alırsanız aynı gün banka şubesinden kredinizi kullanabilirsiniz.

İş Bankası İhtiyaç Kredisi ve Online Kredi

Asgari ücretlinin maaşın 10 katına kadar kredi veren bir diğer banka ise İş Bankası’dır. Bu banka hem banka şubesinden, hem de müşterilerine internet bankacılığı üzerinden kredi başvurusu yaptırmaktadır. Eğer asgari ücretli olarak aynı gün kredi kullanmak istiyorsanız, kredi notunuz tutuyor ve diğer bankalara borcunuz yoksa 25.000 TL kredi başvurusu yaparsanız hemen krediniz onaylanacaktır. Kredi onayı aldıktan sonra online başvuru yaptıysanız hafta sonu olsa bile kredinizi hesaba atabilirsiniz.

Düşük Kredi Notu Olana Aktifbank Kredisi

Eğer asgari ücretle çalışıyorsanız ve kredi notunuz düşük olduğu için kredi alamıyorsanız Aktifbank sizlere özel 40.000 TL’ye kadar kredi imkanı sunan bir bankadır. Bu banka sadece internet üzerinden başvuru alıyor. Ayrıca banka şubesi olmadığı için kredi başvurusu yaptınız ve onaylanırsa adresinizde banka personeli ile kredi kullanıyorsunuz. N kolay kredi olarak geçen bu kredide dilediğiniz rakam ve vade oranıyla başvuru yapabilirsiniz.

ING Maaşın 10 Katına Kadar Kredi

ING ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak asgari ücretli olan kişiler maaşlarının 10 katına kadar kredi alabilirler. Başvuruları dilerseniz kimliğinizle banka şubesinden dilerseniz resmi internet sitesi üzerinden yapabilirsiniz. ING kredisi onayı aldığınızda kredi notunuza göre faiz oranı uygulanacaktır. Alacağınız ihtiyaç kredilerinde 60 ay vade yaptırabilirsiniz. Uygun faizle kredi almak ve aynı gün onay almak istiyorsanız ING ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR