Aşık Ali Nurşani oğlu Engin Nurşani kimdir Hastalığı ne?

Ünlü halk ozanı Aşık Ali Nurşani sosyal medyada paylaştığı videoyla oğlu Engin Nurşani için yardım talebinde bulundu. Sosyal medyanın gündemine oturan Ali Nurşani'nin oğlu Engin Nurşani kimdir? Engin Nurşani hastalığı ne? Yürekleri burkan Ali Nurşani ve oğlu Engin Nurşani sizler için araştırdık...

Aşık Ali Nurşani oğlu Engin Nurşani kimdir Hastalığı ne?
Yayın Tarihi: 28.07.2019 23:13:00

Twitter hesabından paylaştığı videoyla, oğlu Engin Nurşani için yardım isteyen ünlü halk ozanı, Aşk Ali Nurşani sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medya kullanıcıları, Aşık Ali Nurşani ve oğlu Engin Nurşani için yardım kampanyasına katılmak istiyor. Milyonlarca kişi, Ali Nurşani ve Engin Nurşani'yi araştırmaya başladı. Ali Nurşani ve Engin Nurşani kimdir? Ali Nurşani oğlu Engin Nurşani'nin hastalığı ne, kaç yaşında?

Ali Nurşani, paylaştığı videoda, oğlu Engin Nurşani'nin gırtlak kanseri olduğunu ve hastalığının tedavisi için her şeyini verdiğini ancak artık desteğe ihtiyacı olduğu için yardım istemek zorunda kaldığını anlattı. Ali Nurşani'nin oğlu Engin Nurşani'nin yardımına ilk olarak AHBAP ekibi olarak ünlü şarkıcı Haluk Levent koştu! 

ALİ NURŞANİ VE OĞLU ENGİN NURŞANİ KİMDİR?

Neyim varsa verdim. Böyle olmasını istemezdim. Sizlere gelmek istemezdim. Gün geldi sizlerin kapısına geldim. Elinizden ne geliyorsa… Oğlumun kurtuluşu için yardıma ihtiyacım var. diyerek sosyal medyadan yardım talebinde bulunan Ali Nurşani ve Oğlu Engin Nurşani, sosyal medyanın gündemine oturdu. 

Ali Nurşani, ünlü bir aşık. Acılı ezgilerle yürekleri dağlayan Ali Nurşani, bu kez oğlu Engin Nurşani için yürekleri dağladı. Ali Nurşani ve Engin Nurşani'ye binlerce vatandaş yardım etmek isterken, Sağlık Bakanı da olaya el attı. Engin Nurşani için imkanlar seferber edilecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR