Aşk Ağlatır dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! Aşk dolu bir hikaye geliyor

Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Aşk Ağlatır'ın ilk fragmanı yayınlandı. Haliyle Aşk Ağlatır dizisinin detayları da çok merak edildi. Herkes Aşk Ağlatır oyuncuları kimler?Konusu ne? Yayın tarihi belli oldu mu? gibi sorulara yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...

Aşk Ağlatır dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! Aşk dolu bir hikaye geliyor
Yayın Tarihi: 17.08.2019 09:36:00

Yeni sezona iddialı dizileriyle hazırlanan Show TV, yapımlarını birer birer tanıtıyor. İşte bunlardan biri olan Aşk Ağlatır dizisinin ilk fragmanı dün akşam yayınlandı. Tanıtıma bayılan izleyiciler diziyi daha da merak etti. Herkes Aşk Ağlatır ne zaman başlayacak? Oyuncuları ve konusu nedir? her yerde aramaya başladı. Biz de yeni dizinin tüm detaylarını sizin için derledik.

Yapımını MF Yapım'ın üstlendiği Aşk Ağlatır dizisi Love That Makes You Cry yabancı diziden uyarlanıyor. Senaryosunu Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Gökçen Usta oturuyor. Eylül ayında Show Tv ekranlarında yayınlanacak dizinin henüz yayın tarihi ve günü belli olmadı. 



Başrollerini Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan paylaştığı dizide Aktaş Yusuf karakterine hayat verirken, Sancaktutan ise Ada rolünde boy gösteriyor.


Taşradan İstanbul'a gelen ve kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan gençlerin aşkları ve mantıkları arasında kalarak yaşadıklarını anlatan dizinin ilk fragmanı çok beğenildi. 

Duygu yüklü sahneleriyle dikkat çeken Aşk Ağlatır ilk tanıtımda "Aşk her zaman mutluluk getirmez kızım, bazen üzüleceksin. Ama sakın acı çekmekten korkma, acı yaşadığımızın belirtisidir!” sözü izleyenleri bir hayli etkiledi.

Aşk Ağlatır aşk ve aksiyon dolu senaryosuyla Eylül ayında Show TV'de...






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR