Aşk ve Mavi Ali öldü mü? Emrah Diziden Ayrıldı!

ATV ekranların rekor kıran dizisi Aşk ve Mavi Ali öldü! Ali karakterini canlandıran Emrah diziye veda etti. ATV sevilen dizisi Aşk ve Mavi beklenen ayrılık gerçekleşti. Emrah diziden neden çıktı?

Aşk ve Mavi Ali öldü mü? Emrah Diziden Ayrıldı!
Yayın Tarihi: 13.10.2018 01:12:00

Aşk ve Mavi dizisinden beklenen ayrılık gerçekleşti. ATV ekranların reyting rekorları kıran dizisi Aşk ve Mavi'de Ali öldü! Aşk ve Mavi Emrah neden ayrıldı? Para yüzünden mi? Aşk ve Mavi bundan sonra tutar mı izlenir mi merak ediliyor.

Aşk ve Mavi Ali öldü mü?

Aşk ve Mavi dizisinden Ali öldü. Hayranlarına daha öncede duyurduğumuz Aşk ve Mavi Ali ölecek haberi gerçek oldu. Emrah diziden çıktı. Şu Dağlarda Kar Olsaydım şarkısıyla yürekleri dağlayan veda sahnesi çekildi.


Emrah Aşk ve Mavi dizisinden neden ayrıldı! Maddiyat mı!

Şarkıcı ve oyuncu Emrah Erdoğan, karıyer planlamasını 2 sezon olarak yaptığı Aşk ve Mavi dizisinden ayrıldı. Daha önce de dizide defalarca çıkmak isteyen Emrah her seferinde ikna edilmişti. Emrah'ın diziden ayrılması beklenen bir detaydı. Emrah'ın diziden ayrılması sonrası yerine Keremcem gelecek. Keremcem'li Aşk ve Mavi dizisi tutacak mı reyting alacak mı bekleyip göreceğiz!

Emrah Diziden çıktı!

Emrah son sahnesi 74. bölüm itibariyle çekildi ve ekip arkadaşlarıyla vedalaştı. Uzunca bir süre ekranlarda görünmeyeceğini de duyurdu. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR