Aşk ve Mavi'de Cemal'in sonu geldi dizinin finali sürprizlerle dolu olacak

ATV'nin 3 sezondur devam eden dizisi Aşk ve Mavi 16 Kasım Cuma akşamı ekranlara gelecek 78. bölümüyle final yapacak. Heyecan dolu final bölümü ise Cemal için sıkıntılı olacak gibi görünüyor.

Aşk ve Mavi'de Cemal'in sonu geldi dizinin finali sürprizlerle dolu olacak
Yayın Tarihi: 10.11.2018 13:53:00

2 sezondur Cuma akşamları ekranlara gelen Aşk ve Mavi, 3. sezonunda sıkıntılı günler yaşadı. Başrollerini Emrah ve Burcu Kıratlı'nın paylaştığı dizide, yapımcıyla Emrah arasında mali anlaşmazlık çıkınca Emrah diziden ayrıldı.

Emrah'ın gidişinin ardından diziye jet hızıyla Keremcem dahil oldu. Yaman Göreçki karakteriyle konağa gelen Keremcem Fazıl Bey'in gayrimeşru oğluna hayat veriyordu.



Keremcem'in gelişiyle reytingleri bir nebze olsa da yükselen Aşk ve Mavi için ATV final kararı verdi.


Final bölümünde ise Mavi ve Yaman arasındaki ilişki daha da gelişmeye başlamıştır. Ancak Mavi, artık görüşmek istemediğini söyler. Yaman bu sözlere çok şaşırır. Ancak finalin esas bombası bu değil...

Nitekim finalde kardeşini öldüren ve bunu saklayan Cemal için tehlike çanları çalacak. Çünkü babası Fazıl Bey Ali'yi onun öldürdüğünü öğrenecek. Eline silahını alıp Cemal'in kafasına dayayan Fazıl ise oğlu Cemal'i öldürecek mi henüz bilemiyoruz ama finalin heyecan verici olacağı fragmandan biel belli oluyor.

Cemal'in ölüp ölmeyeceğini, Mavi'yle Yaman'ın arasının nasıl olacağını önümüzdeki hafta ekranlara gelecek final bölümünde hep birlikte göreceğiz...

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR