Aşk ve Mavi'de Yüksel her şeyi anlattı Cemal'in foyası ortaya çıktı

ATV'nin sevilen dizisi Aşk ve Mavi'nin 76. bölümünde eğlenceli anlar yaşandı. Çünkü Cemal'in kadınlarla başı dertteydi...

Aşk ve Mavi'de Yüksel her şeyi anlattı Cemal'in foyası ortaya çıktı
Yayın Tarihi: 3.11.2018 14:30:00

ATV'nin sevilen dizisi Aşk ve Mavi, dün akşam 76. bölümüyle ekranlara geldi. Başrol oyuncusu Emrah'ın yerine gelen Keremcem'le devam eden dizide dün eğlenceli anlar yaşandı.

Yüksel geldiğinden beri onu çok beğenen hatta zamanında Ali'yi bile bu yüzden kıskanan Cemal baltayı bu sefer taşa vurdu. Fatma'nın Cemal'i Yüksel'e asılırken görmesiyle karışan işler Cemal için pek iyi olmadı.

Yüksel'in peşini bir türlü bırakmayan Cemal bir türlü iflah olmamıştı. Artık bu durumdan Yüksel de sıkılmış ve Cemal'den kurtulmak için çare aramaya başlamıştı. Tam da bu zamanlarda her şey istediği gibi oldu.

Çünkü Fatma, Cemal'i Yüksel'e asılırken görmüş ve gördüklerini gidip Safiye'ye anlatmıştı. Bunları duyunca çıldıran Safiye ise Fatma'yı da yanına aldı ve Yüksel'in evine gitti.




Yüksel'e Cemal'in ona yanaşıp yanaşmadığını soran Safiye, Yüksel'in anlattıkları kaşısında çok kızdı. Üç kadını da sinirlendiren Cemal ise büyük bir kumpasa geldi.

Cemal'i arayıp eve çağıran Yüksel, Fatma ve Safiye'den bahsetmemişti ki Cemal uçarak geldi ve kadınların gazabına uğradı. Bu sahneyle çok eğlenen izleyiciler ise Cemal'in layığını bulduğunu düşünüyor.

Bu yaşananlardan sonra Cemal'in durulup durulmayacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR