ATV Müge Anlı Güven Bana Yarışması - ATV yeni yarışma Güven Bana Başvuruları

ATV ekranlarında yeni yayınlanacak yarışma duyuruldu! ATV Güven Bana yarışmasının sunucusu Müge Anlı oldu! Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ardından Güven Bana yarışmasının sunucusu da Müge Anlı oldu.

ATV Müge Anlı Güven Bana Yarışması - ATV yeni yarışma Güven Bana Başvuruları
Yayın Tarihi: 20.06.2019 12:48:00

ATV ekranlarının yeni yarışması Güven Bana tanıtıldı! ATV ekranlarında daha önce de ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'nın de sunuculuğunu yaptığı ancak erken final yaparak biten Güven Bana yarışması, yeniden ekranlara geliyor. ATV'nin yeni yarışması Güven Bana'nın sunucusu da belli oldu! Müge Anlı Güven Bana yarışmasını sunacak!

ATV ekranlarında "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programını sürdüren Müge Anlı, yeni yarışma Güven Bana ile izleyici karşısına çıkacak. Müge Anlı'nın sunuculuğunu yapacağı Güven Bana yarışması için başvurular sürüyor. Güven Bana yarışmacılarını arıyor.


GÜVEN BANA YARIŞMASI FORMATI VE BAŞVURULARI

Güven Bana yarışmasın 2 koltuk ve 2 yarışması yer alıyor. Bu yarışmacılar ilk etapta soruları cevaplıyor ve doğru cevaplar neticesinde kasada paralarını artırmayı sürdürüyor. Ardından köşelerine çekilen yarışmacılar, tekrar soruları görmek için yavaş yavaş sunucunun olduğu alana doğru ilerliyor. Bu esnada butona basıp yarışmadan çekilmek isteyen yarışmacı, kasadaki tüm parayı tek başına alabiliyor. Ancak 2 yarışmacı anlaşıp daha fazla para kazanabilir ve paraları ortak şekilde bölüşebilirler.

Güven Bana yarışmasının başvuruları halen devam ediyor. Güven Bana yarışmasında yarışmacı olmak için ATV'nin resmi internet adresinden başvuru formunu doldurmalı ve iletişim bilgilerinizi ATV'ye iletmelisiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR