ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert 12 Haziran Ecrin Bebek son dakika 43 yaşındaki Süleyman Işık bulundu mu?

ATV ekranlarında yayınlanan ve hayatın içinden hikayelerle kayıpları bulan ve cinayetleri aydınlatan Müge Anlı izle. Müge Anlı ile Tatlı Sert 12 Haziran Çarşamba günü canlı olarak yayınlanıyor.

ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert 12 Haziran Ecrin Bebek son dakika 43 yaşındaki Süleyman Işık bulundu mu?
Yayın Tarihi: 12.06.2019 12:42:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 12 Haziran Çarşamba günü yeni bölümüyle ATV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bu gün 43 yaşında 4 çocuk babası olan Süleyman Işık aranıyor. Tır şoförlüğü yapan Süleyman Işık'ın bir takım gizemli kişilerle "uyuşturucu ticareti" işine giriştiği ve tırının 11 ay alıkonulması nedeniyle parasını almaya çalıştığı öğrenildi. Süleyman Işık uyuşturucu satıcısı tarafından mı kaçırıldı, Süleyman Işık öldü mü öldürüldü mü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert, her gün yeni bölümleriyle birçok olayı aydınlatmaya çalışıyor. 11 yaşında İstanbul Halkalı'da kaybolan Ali Atabey ve Ecrin Bebek olayları da aydınlatılmaya çalışılırken yeni bölümde 43 yaşında ortadan kaybolan Süleyman Işık aranmaya başladı. Süleyman Işık kaçırıldı mı, yaşıyor mu? Ailesi Müge anlı ile Tatlı Sert'te...


MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 12 HAZİRAN CANLI İZLE

Müge Anlı hafta içi hergün ATV ekranlarında yayınlanmayı sürdürüyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert'te her bölümde yeni bir olay, yeni bir gizem çözülmeye çalışılıyor. 

Çocuğu kaybolan aileler, acılı aileler ve daha birçoğu Müge Anlı ile Tatlı Sert'te sonuca ulaşmaya çalışıyor. Müge Anlı, kimi zaman kayıp çocukları canlı bularak mutlu haberi ailelerine veriyor. Milyonlarca vatandaşın canlı izlediği Müge Anlı ile Tatlı Sert 12 Haziran Çarşamba günü Süleyman Işık aranıyor. 43 yaşındaki Süleyman Işık'ın kimliği belirsiz kişilerle "uyuşurucu" işine girdiği ailesi tarafından açıklandı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR