ATV Şahin Tepesi'nin fişini çekti! İddialı dizi 6. bölümüyle final yapıyor

ATV yeni başlayan iddialı dizisi Şahin Tepesi'ne pek de şans tanımadı. 5 bölümdür ekranlara gelen fakat reytinglerde istediği ivmeyi bir türlü yakalayamayan Şahin Tepesi final yapıyor. Şahin Tepesi'nin bu hafta ekranlara gelecek 6. bölümü yayın akışında final bölümü olarak görünüyor.

ATV Şahin Tepesi'nin fişini çekti! İddialı dizi 6. bölümüyle final yapıyor
Yayın Tarihi: 24.12.2018 23:57:00

ATV'nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi Şahin Tepesi final yapıyor. 5 bölümdür ekranlara gelen Şahin Tepesi 28 Aralık Cuma akşamı ekranlara gelecek 6. bölümüyle final yapacak.

Başrollerini Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Aybüke Pusat ve Boran Kuzum'un paylaştığı Şahin Tepesi final yapıyor hem de beklenmedik bir şekilde...

Yönetmen koltuğunda Hilal Saral'ın oturduğu iddialı dizi Şahin Tepesi sürpriz bir şekilde final yapıyor. Hakkında final yapacağına yönelik bir iddia olmayan Şahin tepesi'nin 6. bölümü, ATV'nin haftalık yayın akışında final olarak görünüyor.




Cuma akşamları ekrana gelen Şahin Tepesi bir türlü istediği ivmeyi yakalayamamış ve rakiplerinin gerisinde kalmıştı. 

Melek Gençoğlu'nun da senaryosunu kaleme aldığı Şahin Tepesi, bir döneme damgasını bulan Falcon Crest adlı yabancı dizinin yerli uyarlaması olarak izleyicilerle buluşuyordu.

Fakat ATV'nin büyük sürpriziyle Şahin Tepesi final yapıyor. 28 Aralık Cuma akşamı 6. bölümüyle ekranlara gelecek Şahin Tepesi final yapacak. 

Erken havlu atan diziler kervanına katılacak Şahin Tepesi final şoku izleyenleri bir hayli üzeceğe benziyor...

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR