ATV'nin yeni bombası Hercai dizisinde şoke eden değişiklik

Sezon ortasına doğru dizilerin bazıları ekrana veda etmeye hazırlanırken, bazı dizilerin hazırlıkları da sürüyor. ATV de son günlerde yeni bir dizi olan Hercai'nin hazırlıkları yapılıyor. Ancak çekimleri tüm hızıyla devam eden Hercai dizisinde şaşırtan bir değişiklik yaşandı.

ATV'nin yeni bombası Hercai dizisinde şoke eden değişiklik
Yayın Tarihi: 26.01.2019 16:16:00

Son iki yıldır özellikle Sen Anlat Karadeniz, Bir Zamanlar Çukurova gibi çok başarılı yapımlara imza atan ve diziler açısından oldukça yükselişe geçen ATV yeni dizilerle ekranları kasıp kavurmaya devam ediyor.

Son olarak ATV ekranlarında "Kocaman Ailem" dizisini yapan Mia Yapım'ın yeni dizisi Hercai'de şaşırtıcı bir değişiklik yaşandı.

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Hercai dizisinde Ebru Şahin, Akın Akınözü, İlay Erkök, Gülçin Santırcıoğlu, Macit Sonkan, Tansu Taşanlar, Oya Unustası, İlay Erkök, Servet Pandur, Edip Saner, Güneş Hayat, Gülçin Hatıhan, Aydan Burhan ve İnci Şen gibi isimler yer alacak.

Mardin'de çekilen Hercai dizisinin senaryosunu  Eda Tezcan ve Feraye Şahin kaleme alırken, dizinin yönetmen koltuğunda da Cemal Şan oturuyordu.

Ancak Hercai dizisinde şaşırtıcı bir değişiklik yaşandı.


Çekimleri yeni başlayan Hercai dizisinde yönetmen değişikliği yaşandı. Cemal Şan Hercai dizisinden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Cemal Şan durumu şu sözlerle açıkladı: “Hercai dizisi ile hiçbir ilişkim kalmamıştır. Görevi teslim alacak yönetmen arkadaşa başarılar dilerim” açıklamasıyla projeye veda ettiğini açıkladı.

Hercai dizisinin yönetmen koltuğuna da Cemal Şan’ın yerine Cem Karcı geçti.

Cem Karcı, son olarak  Nurgül Yeşilçay ile Timuçin Esen’in başrollerini paylaştığı Show TV’nin Gülperi dizisini yönetmişti.

Hercai dizisi çok yakında ATV'de!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR