Avlu 17 Ocak var mı yok mu? Avlu 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Star TV'nin çok sevilen dizisi Avlu son olarak 26. bölümüyle ekranlara geldi. İki haftadır yayınlanmayan Avlu sezon arası verdi. Peki Avlu 17 Ocak var mı yok mu? Avlu 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Avlu 27. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Avlu 17 Ocak var mı yok mu? Avlu 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Yayın Tarihi: 17.01.2019 16:40:00

Başrollerini Ceren Moray, Demet Evgar ve Nursel Köse'nin paylaştığı Avlu son olarak 26. bölümüyle ekranlara geldi. Oldukça heyecanlı geçen 26. bölümün ardından Avlu sezon arası verdi ve iki haftadır ekranlara gelmedi. Peki Avlu 17 Ocak var mı yok mu? Avlu 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Avlu 27. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Deniz ve Azra arasındaki anlaşmazlıklar ve Zerrin'le Deniz arasındaki güç savaşıyla geçen 26. bölüm herkesi bir hayli gerdi. Peki Avlu 17 Ocak var mı yok mu? Avlu 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Avlu 27. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yeni yılın gelmesiyle diziler reklam anlaşmaları için ara verdi. Bu yıl 3 haftaya çıkan reklam arası perşembe akşamlarının sevilen dizisi Avlu'yu da etkiledi. Peki Avlu 17 Ocak var mı yok mu? Avlu 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Avlu 27. bölüm ne zaman yayınlanacak?


Avlu 27. bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Eski bölümlerden kolaj görüntülerle hazırlanan Avlu 27. bölüm fragmanında ne yazık ki yeni bölüm için tarih verilmedi. Yani Avlu 17 Ocak Perşembe akşamı yani bu akşam Star TV ekranlarında olmayacak. Peki Avlu 27. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Henüz bununla ilgili net bir bilgi gelmedi. Dolayısıyla Avlu 27. bölüm bu akşam yayınlanmayacak. Avlu 17 Ocak akşamı ekranlarda olmayacak.



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR