Avlu 27. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yeni lider Deniz olacak

Star TV'nin çok sevilen dizisi Avlu son olarak 26. bölümüyle ekranlara geldi. 3 haftadır yayınlanmayan Avlu sezon arası bitti. Avlu 27. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı. Peki Avlu 27. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Avlu 27. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yeni lider Deniz olacak
Yayın Tarihi: 18.01.2019 13:16:00

Başrollerini Ceren Moray, Demet Evgar ve Nursel Köse'nin paylaştığı Avlu'nun 27. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Peki Avlu 27. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Star TV'nin çok sevilen dizisi Avlu son olarak 26. bölümüyle ekranlara geldi ve 3 haftadır ekranlara gelmiyordu. Ancak Avlu dizisinin sezon arası nihayet bitti. Peki Avlu 27. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Avlu 27. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Peki Avlu 27. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Avlu 27. bölüm 2. fragmanında Deniz'in liderliği iyice elde ettiğini gören izleyiciler iyice heveslendi. Azra'nın da ona destek olmasına çok sevinen izleyiciler Avlu 27. bölüm 2. fragmanı çok beğendi. Peki Avlu 27. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Avlu yeni bölüm için beklenen tarih de Avlu 27. bölüm 2. fragmanıyla geldi.


Avlu 27. bölümüyle 24 Ocak Perşembe akşamı Star TV'de!

İşte Avlu 27. bölüm 2. fragmanı:



Avlu 26. bölümde neler yaşandı?

Azra’nın son hamlesi Deniz’i büyük hayal kırıklığına uğratmıştır. Zerrin, ipleri tekrar eline almak için yeni planlar peşindedir fakat karşılığını hiç beklemediği bir şekilde alacaktır.

Kudret, gözlerini Özge’nin üzerinden bir an olsun ayırmamaktadır. Özge’nin aklında tek bir soru... Karnındaki bebek ona beraberinde neler getirmektedir? Tüm bunlar yaşanırken bir yandan da Öykü’nün yılbaşı heyecanı tüm avluyu yavaş yavaş sarmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR