Avlu 28. bölüm fragmanı şok etkisi yarattı! Ceren Moray diziden ayrılıyor mu

Star TV'nin çok sevilen dizisi Avlu dün akşam 27. bölümüyle ekranlara geldi. Bir hayli duygusal geçen 27. bölümün ardından Avlu 28. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar...

Avlu 28. bölüm fragmanı şok etkisi yarattı! Ceren Moray diziden ayrılıyor mu
Yayın Tarihi: 25.01.2019 09:52:00

Başrollerini Ceren Moray, Demet Evgar ve Nursel Köse'nin paylaştığı Avlu'nun 28. bölüm fragmanı yayınlandı.

3 haftalık sezon arası biten Avlu dizisi dün akşam 27. bölümüyle ekranlara geldi. 27. bölümün hemen ardından da Avlu 28. bölüm fragmanı yayınlandı.

Azra'nın her şeyden elini eteğini çektiği sadece okuluna gidip geldiği Avlu 27. bölümde, Deniz ve Kudret arasında güç savaşları yaşanmaya devam etti.

Ancak Avlu 28. bölüm fragmanı herkesi şoke etti. Çünkü Avlu 28. bölüm fragmanında Azra tahliye olduğunun haberini veriyor. Hal böyle olunca herkesin aklına "Ceren Moray diziden mi ayrılacak?" sorusu geldi.



Hapishanede olmadığı sürece Azra'nın hayatından sürekli kesitler göremeyeceklerini düşünen izleyiciler, Avlu 28. bölüm fragmanıyla "Ceren Moray diziden mi ayrılacak?" sorusunu düşünmeye başladılar.


Öte yandan Avlu 28. bölüm fragmanında tahliye olacağı haberini veren Azra'nın mutluluğu izleyenleri de çok mutlu etti. Peki Ceren Moray diziden mi ayrılacak?

Bu sorunun cevabını henüz bilemiyoruz ama Avlu 28. bölüm fragmanında gördüğümüz Azra karakterinin tahliye olması olayı, Ceren Moray'ın diziden ayrılması demek olabilir. 

Avlu 28. bölümde neler olacağını, Ceren Moray'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...

Videodan Avlu 28. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz...

İşte Avlu 28. bölüm fragmanı:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR