Avlu 31. bölüm 2. fragman izle! Zerrin Azra için düğmeye basıyor

Star TV'nin çok sevilen dizisi Avlu'nun 31. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Avlu 31. bölüm 2. fragmanında Azra'nın kendini anlatması herkesin tüylerini diken diken ederken, Zerrin'in yeni planı herkesi korkuttu. İşte detaylar...

Avlu 31. bölüm 2. fragman izle! Zerrin Azra için düğmeye basıyor
Yayın Tarihi: 19.02.2019 11:42:00

Başrollerini Ceren Moray, Demet Evgar ve Nursel Köse'nin paylaştığı Avlu'nun 31. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Avlu 31. bölümde neler yaşanacağını herkes çok merak ediyor. Avlu 31. bölüm 2. fragmanında Zerrin'in yeni bir plan peşinde olması ise izleyenleri şimdiden tedirgin etti.

Geçtiğimiz hafta 30. bölümüyle ekranlara gelen Avlu'da heyecan verici olaylar yaşanmıştı. Dışarı çıktığı andan beri gün yüzü görmeyen Azra, hem yüzünü yaktığı psikopat hem de Kudret'in adamlarıyla başa çıkmaya çalışıyordu. Tüm bunlardan kurtulan Azra'nın bundan sonra neler yaşayacağı ise heyecanla bekleniyor.

Ancak Avlu 31. bölüm 2. fragmanında Azra'nın yeni belasının Zerrin olacak olması herkesi korkuttu.



Avlu 31. bölüm 2. fragmanında dışarı çıkması ve özgürlüğü hakkında konuşan Azra, neler hissedeceğini bilemiyordu. Bir yandan mutlu olan fakat bir tarafı da buruk olan Azra, yalnız hissediyordu.


Öte yandan Avlu 31. bölüm 2. fragmanında esas dikkat çeken detay ise Zerrin'in Azra için yeni bir plan hazırlığında olduğunu söylemesiydi.

Avlu 31. bölüm 2. fragmanındaki sahnelerle iyice meraklanan izleyiciler ise Avlu 31. bölümü iple çekiyor.

Avlu 31. bölümüyle 21 Şubat Perşembe akşamı Star TV'de...

Videodan Avlu 31. bölüm 2. fragmanını izleyebilirsiniz...

İşte Avlu 31. bölüm 2. fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR