Avlu 33. bölüm fragmanı herkesi korkuttu! Deniz adeta can çekişiyor

Star TV'nin çok sevilen dizisi Avlu'nun 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta çıkan isyanda Kudret tarafından şişlenen Deniz'in durumu herkesi çok korkuttu.

Avlu 33. bölüm fragmanı herkesi korkuttu! Deniz adeta can çekişiyor
Yayın Tarihi: 2.03.2019 15:05:00

Star TV'nin 2 sezondur ekranlara gelen ve çok sevilen dizisi Avlu'nun 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Avlu 33. bölüm heyecanla bekleniyor. Avlu 33. bölüm fragmanında Deniz'i o halde görmek izleyenleri bir hayli korkuttu. İşte Avlu 33. bölümle ilgili tüm detaylar haberimizde...

Geçtiğimiz hafta Kudret hem Deniz'i hem de Azra'yı ortadan kaldırmak için düğmeye basmış ve anında harekete geçmişti. Oğlunun intikamı için yanıp tutuşan Kudret'in esas hedefi tabi ki Deniz'di...

Cezaevinin tüm elektriklerini kesen Kudret, yanındakilerle Deniz’lerin koğuşuna gitti. Deniz, bunu düşünüp odaları boşalttırmıştı. Böylece Kudret geldiğinde kimseyi bulamadı… Deniz ve beraberindekiler üst kattaydı. Kudret ve Deniz arasında laf dalaşı yaşanırken, Kudret’in, amacına ulaşamaması canını çok sıkmıştı. İşte tam bu anda Hasret her şeyi berbat etti ve aşağıya indi. 

Bu da Kudret'in işine yaradı ve korkulan oldu. İki tarafta kıyasıya kavga ederken, Kudret Deniz'i şişledi ve 32. bölüm orada bitti.




Herkes heyecanla Deniz'e ne olacağını merak ederken Avlu 33. bölüm fragmanı kimsenin yüzünü güldürmedi. Hele de arkadaşlarının feryatları izleyenleri iyice korkuttu. 

Avlu 33. bölüm fragmanında Deniz'i can çekişir gibi görmek, Avlu severleri çok üzdü. Hal böyle olunca herkes "Deniz ölecek mi?" diye düşünmeye başladı.

Başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin paylaştığı Avlu, heyecan dolu 33. bölümüyle 7 Mart Perşembe akşamı Star TV'de....

İşte Avlu 33. bölüm fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR