Avlu bitiyor mu final mi yapacak kanal mı değiştirecek

Star TV ekranlarında yayınlanan Avlu dizisi akıbeti merak ediliyor. Avlu bitiyor mu? Avlu dizisi yayından kaldırılacak mı merak ediliyor. Özellikle Avlu dizisi için kanal değiştireceği iddiaları var. Peki son durum nedir? Avlu gerçekten bitecek mi?

Avlu bitiyor mu final mi yapacak kanal mı değiştirecek
Yayın Tarihi: 20.04.2019 13:01:00

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Avlu bitiyor mu? Avlu dizisi hayranlarına büyük şok! Dizi Star TV'de reyting rekorları kırarken bir anda yayından mı kaldırılacak? Avlu dizisi hayranları  dizinin akıbetini merak ediyor! Avlu dizisi, yeni sezonda da heyecanlı bölümleriyle izleyicisini ekrana kilitlemişti! Avlu dizisi izleyicileri, dizinin geleceği ile ilgili dedikoduların ardından Avlu bitiyor mu, final mi yapacak yoksa kanal mı değiştirecek? Sorularının cevabını aramaya başladı. Biz de bu haberimizde Avlu dizisinin geleceğiyle ilgili tüm detayları sizler için cevaplandırdık...

Star TV ekranlarında yayın hayatına başladığı ilk bölümden, yayınlanan son bölümü 38. bölüme kadar izleyicisini büyük bir heyecanla ekrana kilitleyen Avlu, gelecek sezonda final mi yapacak? Dizinin geleceğiyle ilgili dedikodular dilden dile konuşulmaya başlandı! Star TV'de reyting anlamında başarılı bir performans gösteren Avlu dizisi, yayınlanan 38. bölümünün ardından final yapacak dedikoduları dolaşırken, gerçeğe Sinehaber ulaştı. Sinehaber'in ulaştığı detayları birazdan aşağıda okuyacaksınız. Ama öncesinde dizinin son bölümünde yaşananlara bir göz atalım.

AVLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 


Zerrin ile Deniz arasındaki savaş git gide kızışıyor! Kendisini kemiren sorulara cevap arayan Zerrin bir yandan da Deniz'i bitirmenin yollarını arıyor! Deniz ise Zerrin'e karşı koymaya çalışarak geçmişiyle yüzleşmenin acı sonuna doğru git gide yaklaşıyor. Oktay olanlardan habersiz kendisini bekleyen kötü sürprizin kucağında! Tolga ise bir ipucuyla tamamen başka bir olayın içinde kendini bulur! 

AVLU DİZİSİ FİNAL Mİ YAPACAK YOKSA KANAL MI DEĞİŞTİRECEK?

Star TV ekranlarında büyük bir çıkış yakalayan Avlu dizisi, yeni sezona da başarılı bir giriş yapmıştı. Ancak Star TV kanal yönetimi Avlu dizisi ile devam etmek istemediğini dizi yönetimine bildirdi. Avlu dizisinin geleceğiyle ilgili dedikodularda ayyuka çıkmaya başladı. Konuşulanlara göre Avlu dizisi Netflix veya BluTv'ye geçecek! Yayın hayatına artık dijital platformlar üzerinden devam edecek Avlu dizisine seyircinin nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR