Avlu dizisi yeni sezonda Netflix'e transfer oldu! Avlu dizisi yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Star TV'de sezon finali yapan Avlu dizisi yeni sezonda Netflix'te yayınlanacak! Avlu dizisini Netflix'te yayınlanacağı kesinleşti! Demet Evgar Avlu dizisi Netflix'te yayınlanacağını açıkladı. Avlu dizisi yeni sezon Netflix'te ne zaman başlayacak?

Avlu dizisi yeni sezonda Netflix'e transfer oldu! Avlu dizisi yeni sezonu ne zaman başlayacak?
Yayın Tarihi: 12.06.2019 19:39:00

Avlu dizisinin yeni sezonda nerede yayınlanacağı belli oldu! Star TV'nin apar topar yayından kaldırmaya çalıştığı iddia edilen Avlu dizisi, yeni sezonda Netflix'e transfer oldu! Star TV dışında başka bir televizyon kanalına transfer olacağı iddia edilen Avlu dizisi, Netflix Orginal'a satıldı. Avlu dizisinin başrol oyuncusu Demet Evgar, yaptığı açıklamada dizinin yeni sezonda Netflix'te olacağını açıkladı. 

Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse gibi isimlerin yer aldığı Avlu dizisi, hapishane hayatındaki kadınların yaşadıklarını konu alıyor. İlk sezonunda büyük bir ivme yakalayan ve kendine has bir hayran kitlesi oluşan Avlu dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak? Soruları da sorulmaya başlandı.


AVLU DİZİSİ YENİ SEZON NETFLİX'TE NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Avlu dizisinin yeni sezonda Netflix'te yayınlanacak olmasıyla birlikte izleyiciler de heyecanla yeni sezonu beklemeye başladı. Demet Evgar yaptığı açıklamada ""Dizimiz Netflix Original'a satıldı. Netflix tarihinde bir ilk aslında... Baştan itibaren yapımında bulunmadığı bir işi Netflix Original olarak almıyor, Netflix olarak alıyor. O yüzden çok gurur duyuyorum" dedi. 

Demet Evgar'ın ağzından iddialara da son nokta koyulmuş oldu. Şimdi Avlu dizisi yeni sezon tarihi bekleniyor. Yapımcıdan ve Netflix'ten henüz Avlu yeni sezonuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Avlu dizisinin yeni sezon tarihi belli olur olmaz bu sayfada sizlerle paylaşacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR