Avlu'da Azra'nın sırrı ortaya çıktı esas savaş şimdi başlayacak

Star TV'nin çok sevilen dizisi Avlu, ağızları açık bırakan 18. bölümüyle ekranlara geldi. Azra'yla ilgili büyük sırrın ortaya çıkması dengeleri alt üst edecek.

Avlu'da Azra'nın sırrı ortaya çıktı esas savaş şimdi başlayacak
Yayın Tarihi: 2.11.2018 09:38:00

Nefes kesen bir bölümle ekranlara gelen Avlu'da olanlar oldu. Zerrin Azra'nın iş bulmak için bir günlüğüne izinli olarak dışarıya çıktığı gün Nihal'in dosyasını açtı.

Polise verilmeyen görüntülerin olduğu bir CD bulan Zerrin, bu görüntüleri büyüttürdü. O dönem cezavinde olup, şu an şartları tahliyeyle serbest olan Çiğdem'i buldu.

O gün hapishanede neler olduğunu soran Zerrin, Çiğdem'i çok sıkıştırdı. Çiğdem de Nihal Müdür'ü öldürenin Azra olduğunu söyledi.




Bunu fırsat bilen Zerrin, Çiğdem'i hapishaneye getirdi ve Deniz'e her şeyi anlatmasını sağladı. Çünkü Deniz Nihal'i öldürmekle suçlanmasaydı, hapishaneden çok daha erken çıkacaktı. Dışarı çıkamadığı için kızı Ecem'i, Alp ve Kudret'ten de koruyamamıştı. 

Çiğdem'den duydukları ise Deniz için çok ağırdı. Çünkü ailem dediği insanlardan belki de en güvendiği onu kandırmıştı. 

İzleyicilerinde şok olduğu bu sahnelere ise sosyal medyadan yorum yağdı. Deniz'in kızının öldürmesini Azra'ya yıkacağını söyleyen izleyiciler, ikilinin ilişkisinin bu olayla bozulacağını düşünüyor.

"Ve Azra'yla Deniz artık düşmandır!", "Azden bitmiştir, saygılar!", "Nolur Azra olmasın dedim ama senaryo gereği siz de haklısınız!", "Azra yanlışlıkla yapmış olsa bile bunu anlatması gerekirdi Deniz'in başına neler geldi çıtını çıkarmadı…", "Arkadaşlar tehlikenin farkında mısınız? Deniz Azra’ya “senin yüzünden Ecem’i koruyamadım, hapisten çıkabilirdim ama çıkamadım” derse biz biteriz arkadaşlar!" gibi yorumlar yapan izleyiciler neler olacağını heyecanla bekliyor.

Artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı Avlu'da neler yaşanacak hep birlikte izleyip göreceğiz... 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR